Redactia.ro
Home » Breaking News » Sentința în Cazul Colectiv. Piedone, 8 ani și 6 luni de închisoare cu executare

Sentința în Cazul Colectiv. Piedone, 8 ani și 6 luni de închisoare cu executare

Sentința în Cazul Colectiv. Piedone, 8 ani și 6 luni de închisoare cu executare

Judecătorii au dat verdictul în dosarul Colectiv. Judecătorii Tribunalului București au dat verdictul în cazul Colectiv, după ce procesul a fost amânat săptămâna trecută. Sentința nu este definitivă și poate fi atacată.

Sentința în Cazul Colectiv. Piedone, 8 ani și 6 luni de închisoare cu executare

Sentința în Cazul Colectiv. Fostul primar al sectorul 5 din București, Cristian Popescu-Piedone a fost condamnat luni, la Tribunalul București la 8 ani și 6 luni de închisoare cu executare. Acesta este acuzat de săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu în legătură cu eliberarea autorizațiilor de functionare pentru clubul Colectiv.

De asemenea, Tribunalul București a decic ca cei trei asociați ai clubului Colectiv, Alin Anastasescu, Paul Gancea și Costin Mincu să fie condamnați la 11 ani și 8 luni de închisoare în dosarul privind tragedia din Colectiv.

Alin George Anastasescu, Paul Gancea şi Costin Mincu au fost judecaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă în formă agravantă, vătămare corporală din culpă în formă agravantă şi neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.

Daunele civile sunt pentru 113 persoane, iar cele mai mici de 50 de mii de euro, cele mai mari de 250, 300 de mii de euro.

Patroana firmei de artificii a primit 12 ani de închisoare

Daniela Niță, patroana firmei de artificii Golden Fireworks Artists a fost condamantă la 12 luni și 8 luni de închisoare cu executare în dosarul Colectiv. De asemenea, pirotehniștii Viorel Zaharia și Marian Moise uu fost condamnați la 9 ani și 9 luni de închisoare, respectiv 10 ani de închisoare. Cristian Niță a primit 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare. Decizia tribunalului nu este definitivă.

Totodată, George Matei și Antonina Radu, cei doi pompieri de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență București, care ar fi verificat clubul Colectiv fără a lua măsurile legale în privinţa respectării normelor PSI, au fost condamnaţi la câte 9 ani şi 2 luni de închisoare.

Citeste si:Oana Roman, apariție senzațională. Vedeta s-a pozat în lenjerie intimă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: