Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman, apariție senzațională. Vedeta s-a pozat în lenjerie intimă

Oana Roman, apariție senzațională. Vedeta s-a pozat în lenjerie intimă

GALERIE FOTO (6) Oana Roman, apariție senzațională. Vedeta s-a pozat în lenjerie intimă

Oana Roman, apariție senzațională. Vedeta s-a pozat în lenjerie intimă. În urmă cu câteva zile, Oana Roman a precizat că s-a separat de soțul său, Marius Elisei. Imediat după, Oana a pozat în ipostaze cu totul și cu totul incendiare.

Oana Roman, apariție senzațională. Vedeta s-a pozat în lenjerie intimă

Oana Roman a recunoscut pe site-urile de socializare că nu se mai înțelege cu soțul ei, și, că, au căzut de comun acord să se separe. Imediat, au apărut zvonuri în legătură cu acest subiect, însă vedeta a ținut să clarifice situația.

Pasul ăsta nu l-am făcut de capul meu. Am explicat foarte clar despre ce e vorba. Eu sper ca de sărbători, având în vedere că avem un copil, el să fie prezent, întrucât așa este normal. Om vedea ce ne rezervă viitorul. Repet și vreau ca lumea să înțeleagă foarte clar eu nu am vorbit despre divorț. Nici o secundă. Am spus foarte clar că este o separare și că nu știm ce ne rezervă viitorul. Toată lumea a zis că deja am divorțat, ceea ce este o aberație. Nu am divorțat, nu am depus încă divorțul, doar ne-am separat”, ne-a povestit Oana Roman, în exclusivitate, pentru Libertatea. Vedeta a completat că nu este exclusă împăcarea, dacă vor ajunge la un numitor comun și dacă fiecare dintre ei se va arăta dispus să facă anumite schimbări.’, a declarat Oana.

Oana Roman a pozat în lenjerie intimă

Deși este una dintre cele mai proaste perioade ale vieții, Oana reușește să facă față situației muncind. Nu stă în casă să-și plângă de milă, ci dorește cu ardoare să facă lucruri inedite. Oana a mers la o ședință foto pentru lenjerie de pat, pe post de model pentru brandul prietenei sale Vica Blochina.

Faptul că Vica a spus că vrea să facem poze pentru lenjerie de pat pe mine m-a bucurat. Acum doi ani, când aveam aproape 100 de kilograme, probabil că nu m-ar fi chemat. Acum, când am mult mai puține kilograme și arăt mult mai bine pentru că sunt în acest proces de remodelare corporală, normal că-mi dă așa o stare de bine”,a mai spus vedeta.

Citeste si:Adelina Pestrițu, mai sinceră ca niciodată! Vedeta vorbește despre relația cu Virgil Șteblea

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: