Redactia.ro
Home » Monden » Adelina Pestrițu, mai sinceră ca niciodată! Vedeta vorbește despre relația cu Virgil Șteblea

Adelina Pestrițu, mai sinceră ca niciodată! Vedeta vorbește despre relația cu Virgil Șteblea

GALERIE FOTO (9) Adelina Pestrițu, mai sinceră ca niciodată! Vedeta vorbește despre relația cu Virgil Șteblea

Adelina Pestrițu, mai sinceră ca niciodată! Vedeta vorbește despre relația cu Virgil Șteblea. Adelina Pestrițu are o căsnicie mai mult decât fericită alături de Virgil Șteblea,însă, vedeta are curajul să recunoască că este o femeie geloasă atunci când femeile se află în preajma soțului.

Adelina Pestrițu, mai sinceră ca niciodată! Vedeta vorbește despre relația cu Virgil Șteblea

Adelina Pestrițu a recunoscut un adevăr pe care multe femei nu l-ar admite niciodată. Conform Libertatea.ro, vedeta a recunoscut că este o fire geloasă. Însă, nu același sentiment îl are atunci când soțul ei este aproape de cea mai importantă femeie din viața lui, și anume fetișa lor, Zenaida.

În general, dacă vorbim despre alte femei în apropierea soțului, da, sunt geloasă, pentru că orice femeie este geloasă, dar dacă vorbim despre relația pe care copilul meu o are cu tatăl ei, ar fi absurd să fiu geloasă. Mai vin persoane la mine și-mi spun că-și cer scuze și speră să nu mă supăr, dar Zenaida seamănă atât de mult cu Virgil. Pe bune? Este taică-su, adică logic că seamănă. Sunt mândră că seamănă cu el pentru că eu îl iubesc pe soțul meu și am făcut-o din iubire și e normal să-l văd pe el în miniatură”, a povestit Adelina.

Soțul ei are o relație specială cu fiica lui, Zenaida

Adelina susține că nu este deloc geloasă pe relația dintre soțul ei și fiica lor, micuța Zenaida. „Știu că sunt femei de genul ăsta, dar cred că este doar un motiv pentru care să se mai ia puțin de partenerii lor. Nu vreau să cred că simt acea gelozie pe copilul meu. Eu nu vreau să cred că sunt astfel de femei. Vreau să cred că există acele mame care se bucură că cei mici seamănă cu tatăl lor pentru că la un moment dat au văzut lucruri bune. Chiar dacă în unele familii s-au produs rupturi și mai sunt discuții, au văzut ceva bun în oamenii ăia, s-au îndrăgostit de ei. Categoric e o mândrie”, a mai spus bruneta.

Deși Zenaida părea că seamănă leit cu tatăl său, micuța pare că capete frumusețea mamei.

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea formează un cuplu de aproximativ 3 ani, iar anul acesta și-au unit destinele. De asemenea, cei doi au devenit părinți în anul 2018, vedeta aducând-o pe lume pe Zenaida.

Virgil și Adelina au încercat să-și țină relația departe de ochii presei mși ai publicului, și abia în vara anului 2017 au început să se afișeze mai mult împreună.

Cine este Virgil Șteblea

Soțul Adelinei Pestrițu este un tânăr cunoscut în lumea mondenă a Capitalei. Acesta un om de afaceri prosper, cu relații în viața mondenă. Virgil a locuit mulți ani în Germania, unde și-a făcut o afacere profitabilă. Omul de afaceri este pasionat de tatuaje și are o mulțime de desene permanente pe corp.

Adelina la caracaterizat pe Virgil ca fiind un bărbat emotiv, care s-a panicat atunci când a aflat că va deveni tătic. “Traiesc o poveste de dragoste alaturi de un om minunat, atent, puternic, care ma face sa ma simt in siguranta, ma face sa rad si care ma completeaza perfect”, spunea ea. „Intre noi e o iubire sincera, neconditionata, un sentiment pur„, declara Adelina Pestritu.

Citeste si:Paula Chirilă, declarație uluitoare la doi ani de la divorț: „Îmi doresc să am mulți copii!”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: