Redactia.ro
Home » Monden » Paula Chirilă, declarație uluitoare la doi ani de la divorț: „Îmi doresc să am mulți copii!”

Paula Chirilă, declarație uluitoare la doi ani de la divorț: „Îmi doresc să am mulți copii!”

GALERIE FOTO (9) Paula Chirilă, declarație uluitoare la doi ani de la divorț: „Îmi doresc să am mulți copii!”

Paula Chirilă, declarație uluitoare la doi ani de la divorț: „Îmi doresc să am mulți copii!”. Actrița se simte mai pregătită ca niciodată să-și refacă viața, ba chiar are curaj să afirme faptul că vrea să devină mamă din nou.

Paula Chirilă, declarație uluitoare la doi ani de la divorț: „Îmi doresc să am mulți copii!”

Paula Chirilă, în vârstă de 44 de ani,  are o fetiță, Carla, în vârstă de 10 ani, din căsătoria cu Marius Aciu, căsnicie încheiată în urmă cu doi ani. Potrivit Libertatea.ro, fiica actriței i-a spus acesteia că se simte singură și își dorește un frățior.

Aș vrea o surioară sau un frățior!”. Am dat-o la întors, am schimbat subiectul. Sincer, nu eram pregătită pentru întrebarea asta acum, după ce eu și cu tati nu mai suntem împreună, fiecare cu viața lui. Nici un an nu a trecut de când mi-a zis de o surioară, de un frățior, că e singură. Și zic: vai de mine! Am condamnat-o la o viață de singurătate dacă nu mai fac copii. Dar nu aș face copii doar pentru că vrea ea o surioară, ci pentru că mie îmi plac foarte mult copiii. Îmi doresc să am mulți copii”, a declarat, Paula Chirilă.

Paula Chirilă a avut o relație cu un bărbat mai tânăr decât ea

Actrița nu duce lipsă de admiratori, dar preferă să fie mai discretă în ceea ce privește viața sentimentală, mai ales după ce a avut o relație cu un bărbat mai tânăr decât ea.

Fetița mea nu a cunoscut pe nimeni. L-a cunoscut pe fostul, pe Adi. Mi-am dat seama că e mai bine puțină discreție. Am fost eu entuziastă la început, că așa sunt eu… Când mă bucur, vreau să se bucure toată lumea cu mine. Suntem în perioada de tatonare, să zicem așa. După ce a încheiat o relație cu un bărbat mult mai tânăr decât ea, actrița susține că nu ar mai repeta experiența: „M-am lecuit. Nu! Nu zic că Adi a fost rău, nu, nicidecum, dar consider că nu mi se potrivește asta, nu pot eu să trec peste diferența de vârstă, nu e că m-ar deranja sau că e vreo problemă. Nu pot eu să trec, pur și simplu. Cine va fi, va fi de vârsta mea sau mai mare decât mine, cu siguranță”, a adăugat ea.

De asemenea, actrița a declarat că se gândește să devină din nou mămică. „Un copil? Zece! Dacă găsesc persoana potrivită și mai dă natura, mă mai ajută, nici o problemă. Chiar aș mai face”, a precizat ea, gândindu-se și la dorința Carlei de a avea cu cine să se joace.

Citeste si:Incredibil, dar adevărat. Asta s-a întâmplat în fața unor clienți, în magazin!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: