Redactia.ro
Home » Monden » Cristian Pomohaci, preotul-cântăreț acuzat de pedofilie, susține că a fost abuzat fizic de propria mamă: ”Este cea mai mare cățea!”

Cristian Pomohaci, preotul-cântăreț acuzat de pedofilie, susține că a fost abuzat fizic de propria mamă: ”Este cea mai mare cățea!”

GALERIE FOTO (2) Cristian Pomohaci, preotul-cântăreț acuzat de pedofilie, susține că a fost abuzat fizic de propria mamă

Cristian Pomohaci, preotul-cântăreț acuzat de pedofilie, susține că a fost abuzat fizic de propria mamă. Cristina Pomohaci este unul dintre cel mai controversat personaj de la noi. Acesta a fost preot, dar după ce a fost acuzat de pedofilie, a fost nevoit să își găsească o altă slujbă. Fostul slujitor al Domnului a făcut dezvăluiri șocante despre mama sa.

Cristian Pomohaci, preotul-cântăreț acuzat de pedofilie, susține că a fost abuzat fizic de propria mamă: ”Este cea mai mare cățea!”

Pomohaci a fost unul dintre cei mai apreciați artiști de muzică populară. De asemenea, Cristian Pomohaci a fost preot, dar și-a pierdut dreptul de a mai sluji după ce i-au fost aduse acuzații grave, fiind anchetat pentru pedofilie. Multă lume l-a apreiat și a spus despre el că are un har special. Situația avea să se schimbe după ce fostul preot a fost acuzat de pedofilie. Reprezentanții Sinodului Mitropolitan al Mitropoliei Ardealului au decis caterisirea acestuia, lăsându-l fără straiele preoțești. Acestuia i s-a interzis să mai slujească Biserica. Ulterior, au ieșit la iveală detalii șocante despre familia lui Pomohaci, mai exact, despre mama sa. Fostul preot a declarat într-o emisiune că a fost abuzat fizic de cea care i-a dat viață.

”Părinții nu ne-au lăsat niciodată să le spunem pe nume, și astăzi le vorbim cu ”dumneavoastră”. Îi consider cei mai buni părinți din lume, cu toate că nu mi-au dat nimic. Mama nici nu mi-a spus la mulți ani. Nici nu cred că știe când am împlinit 18 ani. Mama e cea mai mare cățea! E o vorbă pe care am auzit-o de multe ori de la oamenii bătrâni, în Rebrișoara. Asta pentru că îi zice copilului NU. Apoi se întoarce și spune: cum să nu, e copilul meu. Plină de dragoste se întoarce tot dumneai”, a spus Pomohaci, relatează starpopular.ro.

Ancuța Cârcu, fost șef PRM Bistrița, a declarat în urmă cu ceva timp că l-a cunoscut foarte bine pe fostul preot. Aceasta a dezvăluit că localnicii știau că mama acestuia era rea cu copiii. „Mama lui era educatoare şi era foarte violentă cu copiii. Pe fratele meu, Toni, îl bătea mereu. Îl bătea rău de tot. La fel şi cu alţi copii. Era de o teroare ieşită din comun. Mama lui era o groază pentru copiii din sat”, a povestit Ancuța Cârcu.

Pomohaci si mama sa

Pomohaci: „Am fost cel mai rau copil din lume”

Cristian Pomohaci a declarat într-un interviu acordat regretatului Aurelian Preda, că a fost un copil foarte rău, dar bătăile primite de la mama sa l-au ajutat să devină om. ”Pot sa spun ca am fost cel mai rau copil din lume! N-am fost un copil ascultator. Asprimea si duritatea parintilor pe care au avut-o fata de mine, m-au facut sa inteleg ce bine e sa fie un parinte aspru ca isi scoate copilul om. Ce bataie capatam de la tata cand umblam cu ciocanul lui, mama ne batea mai tare si mai des decat tata. Cu jorda si cureaua ne bateau, amandoua sunt dureroase. Dar unde da mama, creste!”, mai mărturisea Pomohaci.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: