Redactia.ro
Home » Homepage » Cristian Popescu-Piedone a fost internat de urgență la spital după sentința din dosarul Colectiv

Cristian Popescu-Piedone a fost internat de urgență la spital după sentința din dosarul Colectiv

Cristian Popescu-Piedone a fost internat de urgență la spital după sentința din dosarul Colectiv

Fostul primar al Sectorului 4 al Capitalei, Cristian Popescu-Piedone a fost internat de urgență la un spital privat din București, după ce a acuzat dureri în zona inimii.

Piedone a fost internat de urgență la spital după sentința din dosarul Colectiv

Potrivit unor surse apropiate, Cristian Popescu-Piedone a fost internat de urgență la spital după ce a acuzat dureri în zona inimii. Probleme de sănătate ale fostului edil au apărut la scurt timp după ce procurorii DNA au solicitat instanței pedeapsa maximă în cazul său din dosarul Colectiv. Pedeapsa maximă este 15 ani de închisoare.

Fostul primar al Sectorului 4 din Capitală a fost internat într-un spital privat, iar momentan este ținut sub supravegherea medicilor.

Piedone ar putea primi 15 ani de închisoare

Reprezentantul Ministerului Public a cerut instanței ca fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone și alte angajate ale Primăriei, să primească pedeapsa maximă de 15 ani de închisoare. Aceștia sunt acuzați de abuz în serviciu, respectiv complicitate la abuz în serviciu.

Dosarul Colectiv a parcurs pași rari și îngreunați. Acesta și-a început jduecata la Judecătoria sectorului 4, unde vreme de câteva termene bune s-a discutat strict pe competența instanței. În dosarul Colectiv, au mai fost trimiși în judecată pompierii Antonina Radu și George Petrică Matei, fiind acuzați că știau că acel club funcționa fără autorizații de securitate la incendii și nu au luat măsuri.

Stingătorul nu a funcționat

Marian Moise a mai spus că un angajat le-a spus să nu monteze artificiile pe boxe, pentru că există un tavan fals. Într-un final, artificiile au fost montate pe schele, în lateral. După prima melodie, artificiile au fost activate, dar doar 2 dintre cele 4 s-au activat, celelalte luând foc ulterior.

În opinia sa, stingătorul de la club nu funcționa pentru că avea cuiul scos. Deși avea obligația de a aduce un stingător, pirotehnistul a spus că avea el în mașină un stingător,dar că la nevoie îl poate folosi pe cel al clubului.

Citeste si:Este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori români. Sigur nu îl recunoști

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: