Redactia.ro
Home » Sport » Cristian Săpunaru s-a retras de la naţională! Ce mesaj a trimis fundașul

Cristian Săpunaru s-a retras de la naţională! Ce mesaj a trimis fundașul

Cristian Săpunaru s-a retras de la naţională

Cristian Săpunaru s-a retras de la naţională. La 35 de ani, fundașul român a decis că nu va mai juca pentru echipa României.

Cristian Săpunaru, care a fost de 11 ori căpitanul naționalei și-a anunțat decizia printr-o scrisoare.

”Bună ziua. Încep prin a spune MULŢUMESC! A fost cea mai mare mândrie a mea să îmi pot reprezenta ţara şi, în ultima perioadă, să port pe braţ banderola de căpitan al Echipei Naţionale, purtată de mari fotbalişti ai României şi de oameni care acum sunt un model de urmat în viaţă! Mulţumesc tuturor celor care s-au aflat la conducerea Naţionalei şi la conducerea Federaţiei Române de Fotbal! Celor care au avut încredere în mine, celor care m-au criticat, pentru că m-au făcut mai ambiţios şi mai bun. Tuturor celor care au fost alături de Echipa Naţională şi nu au încetat să ne încurajeze, indiferent de echipele pe care le susţineau. Tuturor colegilor cu care am împărţit vestiarul şi cu care am reuşit să participăm la două Campionate Europene. Am avut o carieră la care mulţi visează şi sunt mândru de ce am realizat. Dar a venit timpul să mă retrag de la Echipa Naţională a României şi să las locul celor tineri şi dornici de performanţă! Vă mulţumesc şi sper din tot sufletul ca Echipa Naţională să se califice la Campionatul European din 2020! Hai România”, a scris Cristian Săpunaru.

Fundașul a jucat 36 de meciuri în 11 ani, pentru prima reprezentativă a României.

Câte titluri a câștigat Săpunaru

A debutat în Divizia A, în 2002, în meciul FC Național-Gloria Bistrița. În 2006 s-a transferat la Rapid. În cariera sa a mai jucat la Astra gurgiu, Pandurii, Real Zaragoza și FC Porto. În vara lui 2017, s-a transferat de la Astra la Kayserispor pentru 300.000 de euro. În această vară s-a transferat la Denizlispor, în prima ligă în Turciei. De-a lungul carierei a câștigat 10 trofee. Titlul Europa League cu Porto, 3 titluri de campion cu Porto, 2 Cupe ale Portugaliei, 2 Supercupe ale Portugaliei, o Cupă și o Supercipă a României cu Rapid.

Citește și: 2000 de fani, la antrenamentul Craiovei! Pițurcă îl lasă pe Mititelu pe Oblemenco!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: