Redactia.ro
Home » Știri » Cristian Tudor Popescu, devastator: Ce au în comun polițiștii și criminalul din Caracal?

Cristian Tudor Popescu, devastator: Ce au în comun polițiștii și criminalul din Caracal?

Procurorii DIICOT au dispus extinderea urmării penale faţă de Gheorghe Dincă, inculpatul din Caracal suspectat de uciderea Alexandrei Măceşan, de 15 ani, şi a Luizei Melencu, de 18 ani,şi pentru săvărşirea infracţiunii de omor calificat, a anunţat Giorgiana Hosu, procurorul şef adjunct al DIICOT.

Potrivit procurorului şef adjunct al DIICOT, pe 25 iulie, în jurul orei 12,00, la domiciliul său din Caracal, Dincă Gheorghe ar fi ucis-o pe minora de 15 ani pe care anterior o răpise în scopul exploatării sexuale, o sechestrase şi o violase, conform Agerpres.

Alexandra Măceşanu, o fată de 15 ani din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt, a dispărut miercuri, după ce a plecat spre municipiul Caracal cu o maşină „la ocazie”. Luiza Mihaela Melencu, de 18 ani, din comuna doljeană Dioşti, a dispărut la mijlocul lunii aprilie după ce a spus familiei că va merge la Caracal pentru a scoate bani de la un bancomat.

Citiţi şi:

Alexandra Macesanu a plecat de acasa sa se intalneasca cu prietenul ei. Dezvaluiri de ultima ora

Cristian Tudor Popescu a remarcat un element comun în discursul polițiștilor și cel al criminalului de la Caracal: atitudinea nepăsătoare și mentalitatea „fetele sunt curve”.

Cine mai spune, cine le face curve pe fetele astea moarte? Polițaii! Ce i-a spus mamei Luizei? Lasă, cucoană, c-o fi plecat cu vreunul acuma, cu Făt-Frumos. E plecată cu Făt-Frumos, domnule, nu-i nicio problemă! Domnule, îți dispare o ființă omenească și tu ce spui? Hai, domnule, că e cu Făt-Frumos! O faci curvă, cu alte cuvinte.

S-a spus acum câte ore au trecut până a intervenit poliția: 19. Nu! Au trecut mai bine de trei luni până când a intervenit poliția. Dacă ar fi intervenit în cazul Luiza, atunci nu s-ar fi petrecut acest al doilea caz. E vorba de trei luni și ceva în care i-a durut fix în pix pe toți: polițiști, procurori, toată armata aia de la Caracal.

Plătești tu perchezițiile, dacă o găsim cu vreunul? Deci, a făcut-o iar curvă. Asta e comun între criminal și domnii polițiști, cei care trebuie să apere cetățenii”, a arătat Cristian Tudor Popescu la postul TV Digi24.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: