Redactia.ro
Home » Știri » Cristian Tudor Popescu, magistral după victoria Simonei Halep la Wimbledon

Cristian Tudor Popescu, magistral după victoria Simonei Halep la Wimbledon

Simona Halep a câştigat turneul de la Wimbledon, sâmbătă, după ce a învins-o pe americanca Serena Williams în finală cu 6-2, 6-2.

Simona Halep, care jucat a cincea finală de Grand Slam, după trei la Roland Garros şi una la Australian Open, s-a impus în faţa uneia dintre cele mai bune jucătoare din istoria tenisului, Serena având şapte titluri la Wimbledon (2002, 2003, 2009, 2010, 2012, 2015, 2016) şi 23 de Mare Şlem în carieră. Williams a jucat anul trecut finala la All England Club şi la US Open. Dintre turneele de Mare Şlem, Simona nu a reuşit să ajungă în finala de la US Open, unde are o semifinală în 2015. Anul acesta, Halep a atins optimile la Australian Open şi sferturile la Roland Garros.

Cristian Tudor Popescu: „Este cea mai mare victorie din istoria tenisului românesc”

Cristian Tudor Popescu a declarat la Digi24 că finala de la Wimbledon 2019 este „cea mai mare victorie din istoria tenisului românesc”.

Mai întâi, este cea mai mare victorie din istoria tenisului românesc și una dintre marile zile ale sportului românesc din toate timpurile. Este cel mai valoros trofeu din tenisul mondial. Simona confirmă încă odată că este o legendă vie a tenisului. A fost un meci care m-a năucit, m-a uluit. Simona a reușit să speculeze perfect toate fisurile pe care i le-a oferit Serena. Serena Williams nu s-a mișcat, nu a făcut ceva ce se numește foot work, a încercat să compenseze cu mâinile. Simona a dovedit o forță mentală, aproape că a biruit-o doar din priviri pe Serena, care a fost foarte fragilă în acest meci, îi venea să plângă. Simona a jucat acest meci din punct de vedere mental perfect. Este unul dintre cele mai bune meciuri pe care le-am văzut în tenis vreodată”, a declarat Cristian Tudor Popescu.

Năstase a jignit-o din nou pe Serena
Năstase a jignit-o din nou pe Serena. Fostul lider mondial nu se poate abține.

Simona Halep a ajuns la 19 titluri câştigate în carieră.

Loading...