Redactia.ro
Home » Sport » Cristiano Ronaldo a plecat din Italia! Starul a mers în orașul său natal

Cristiano Ronaldo a plecat din Italia! Starul a mers în orașul său natal

Cristiano Ronaldo a plecat din Italia

Cristiano Ronaldo a plecat din Italia. De teama epidemiei de coronavirus starul lui Juventus și-a luat familia și a plecat în Portugalia.

Presa din Portugalia susține că Ronaldo a plecat din Italia împreună cu familia sa. Fotbalistul ar fi în orașul său natal, Funchal. În plus acesta își dorea să stea mai mult cu mama sa care în urmă cu o săptămână a suferit un accident vascular cerebral și a fost internată. Atunci CR7 a zburat de urgență pentru a-și vedea mama, dar nu a putut să stea prea mult cu ea. Guvernul Italiei a decis să suspende toate competiţiile sportive din Peninsulă.

Măsurile impuse de italieni

Toate meciurile din Italia au fost suspendate, deci cristiano Ronaldo nu a avut probleme la plecare. Comitetul Olimpic Italian (CONI) a anunțat că țara va anula absolut toate evenimentele sportive până în 3 aprilie, din cauza temerilor legate de epidemia de coronavirus. Decizia este una fără precedent în ultimele decenii. Serie A, prima ligă din Italia, nu a mai fost anulată din vremea celui de-al Doilea Război Mondial. De asemenea toate celelalte federații și-au retras sportivii din competițiile internaționale. Sindicatele fotbaliștilor din Italia și Spania au cerut anularea meciurilor directe dintre cele două țări care urmau să se dispute în cupele europene.
Italia este țara din Europa cea mai afectată de coronavirus. Premierul Italiei a decis ca țara să intre ăn carantină, după ce numărul celor bolnavi a depășit 10.000 de persoane.

Citește și: Dinamo și-a găsit antrenor! Adrian Mihalcea în locul lui Uhrin

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: