Redactia.ro

Cristiano Ronaldo, jignit de fanii lui Atletico Madrid! Ce le răspunde starul!

Cristiano Ronaldo, jignit de fanii lui Atletico

Cristiano Ronaldo a fost jignit dur de suporterii lui Atletico Madrid, la meciul din Champions League.

La meciul Atletico Madrid – Juventus 2-2, ultraşii i-au strigat portughezului în repetate rânduri „Cristiano, violatorul” şi „Mori, Cristiano!”. Acesta le-a răspuns doar printr-un gest făcut în timpul mecuilui după ce a ratat o ocazie uriaşă. Aseară, după partida cu Verona din campionat, vedeta lui Juventus le-a răspuns suporterilor spanioli. „Le place să vorbească rahaturi. Sunt prea mulți proști. Asta este tot ce am de zis”, a declarat CR7. Cât despre gestul făcut suporterilor, portughezul a spus că mesajul pe care a dorit să-l transmită a fost : „Învățați, trebuie să învățați!”.

Fanii lui Atletico nu-l au la inimă din sezonul trecut

Anul trecut Juventus a eliminat-o pe Atletico Madrid în optimile Ligii Campionilor. Spaniolii au câştigat acasă, dar pe Juventus Stadium, Cristiano Ronaldo a făcut spectacol. A reuşit un hattrick şi a trimis-o pe Atletico acasă. În plus, portughezul a înscris de 25 de ori în poarta lui Atletico în 32 de meciuri.

Ronaldo joacă pentru Juventus de 1 an

În 2018, CR7 a decis că are nevoie de o nouă provocare şi a decis să accepte oferta celor de la Juventus Torino. Italienii au plătit 112 milioane de euro (100 de milioane Realului și 12 milioane contribuția de solidaritate), iar starul a semnat un contract valabil pe 4 sezoane. Juventus trebuie să achite suma pentru transfer în doi ani.

Citeşte şi: Dan Alexa este în război cu galeria lui Dinamo! ”Sunt niște pisoi!”