Redactia.ro
Home » Sport » Dan Alexa este în război cu galeria lui Dinamo! ”Sunt niște pisoi!”

Dan Alexa este în război cu galeria lui Dinamo! ”Sunt niște pisoi!”

Dan Alexa este în război cu galeria lui Dinamo

Dan Alexa este în război cu galeria lui Dinamo. La finalul meciului Astra-Dinamo 3-2, antrenorul giurgiuvenilor a tunat și a fulgerat.

Dan Alexa le-a transmis un mesaj clar suporterilor dinamoviști care au scandat împotriva sa și l-au înjurat în timpul meciului.

“Pe cine bat ei, mă. Atâta timp cât îmi înjuri familia și copiii… pentru mine galeria lui Dinamo este formată din niște pisoi. În țarcul ăla sunt tari. Le permite Negoiță. Nu știu de ce au atâta frică de galeria. Ei știu unde mă găsesc. Fac semne că ne bat, că sunt smardoi. Eu nu știu vreun smardoi de acolo. Îi aștept, dar nu va veni nimeni, pentru că ei sunt puternici pe site-uri, au un grup de 20-30, dau foc la hotel, se sperie Negoiță, începe să îi caute, vorbește cu ei. Asta merită. Una dintre problemele lui Dinamo este și galeria. Pe cine bat ei, mă? Nici covoare nu pot să bată. Vreau să mă caute să îmi arate cât sunt de bărbați, îi aștept unde vor ei. Li se permite foarte mult și ei sunt niște pisoi. Dacă mă văd acum pe stradă ei fac poze cu mine”, a spus Dan Alexa, după meci la Digi Sport.

Florin Prunea a fost înjurat de galerie

Nici de această dată suporterii lui Dinamo nu l-au iertat pe Prunea, pe care l-au înjurat la meciul cu Astra la fel de mult ca pe Dan Alexa.

”Eu dacă am greșit cu ceva față de suporterii lui Dinamo îmi cer scuze în mod public, dar eu nu cred că am greșit, dar dacă ei s-au simțit lezați de afirmațiile mele după ce s-a întâmplat cu Eugen Neagoe, eu îmi mențin afirmațiile pentru că era vorba de viața unui om, dar n-am jignit pe nimeni. Ceea ce am spus atunci, nu am făcut pe nimeni drogat, nu m-am referit la modul general, dar nu am ce să fac, sunt injurat, și copilul, și nevasta, și toată lumea. Nu știu ce are fiica mea de-a face cu ce se întâmplă pe un stadion, dar asta este viața”, a spus Florin Prunea, la finalul partidei.

Citește și: Astra întoarce rezultatul și câștigă cu Dinamo! Budescu, două goluri și un roșu

Loading...