Redactia.ro
Home » Sport » Astra întoarce rezultatul și câștigă cu Dinamo! Budescu, două goluri și un roșu

Astra întoarce rezultatul și câștigă cu Dinamo! Budescu, două goluri și un roșu

Astra, Universitatea Craiova, restante financiare, Liga I

Astra întoarce rezultatul și câștigă cu Dinamo. Giurgiuvenii au fost conduși la pauză cu 1-0, dar au revenit și au câștigat cu 3-2.

Echipa lui Uhrin a venit motivată la Giurgiu, după ce în ultimele trei meciuri nu a suferit nicio înfrângere. În minutul 16, Mihai Popescu a deschis scorul din șase metri. În ultimul minut al primei reprize, Astra putea să egaleze, dar scorul a rămas neschimbat. În minutul 49, Constantin Budescu s-a jucat cu apărarea adversă și a înscris primul său gol pentru giurgiuveni, de la revenire. Budescu reușește dubla și Astra preia conducerea. Câteva minute mai târziu câinii restabilesc egalitatea după ce Moldoveanu îl învinge pe Kitanov. 6 minute mai târziu, Astra trece din nou la conducere prin golul lui Crepulija. În prelungiri Budescu a fost eliminate după ce a primit al doilea cartonaș galben.

Budescu a făcut diferența

Constantin Budescu a făcut diferența în această seară în meciul cu Astra. A reușit să înscrie două goluri în poarta câinilor, însă pe final s-a ales cu un cartonaș roșu și a fost eliminat.

“Budescu mereu a fost un jucător foarte bun. Îl știu de mult, joacă foarte bine iar acum este și mai bun”, a declarat tehnicianul lui Dinamo, Dusan Uhrin, la Digi Sport.

“Trebuia să câștigăm. Budescu a făcut diferența. Îmi pare rău că am dat gol dar nu am ajutat echipa”, a declarat după meci, Robert Moldoveanu

“O victorie muncită. Știam că va fi greu, jocul lor s-a schimbat în bine. Au fost momente frumoase, întoarcerea de rezultat. Este bine că am putut să câștigăm. A fost un meci echilibrat, iar după pauză noi am fost mai motivați”, a declarat Mihai Răduț, la Digi Sport.

Citește și: Motivul care a dus la asasinarea lui Kelvin Maynard! Poliția a dezvăluit totul

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: