Redactia.ro
Home » Sport » Motivul care a dus la asasinarea lui Kelvin Maynard! Poliția a dezvăluit totul

Motivul care a dus la asasinarea lui Kelvin Maynard! Poliția a dezvăluit totul

Motivul care a dus la asasinarea lui Kelvin Maynard

Motivul care a dus la asasinarea lui Kelvin Maynard se pare că ar fi traficul de droguri. Poliția a dat astăzi detalii despre cazul care a șocat lumea fotbalului.

Kelvin Maynard a fost asasinat miercuri în Amsterdam, în cartierul Langbroekdreef. Fotbalistul era la volan în momentul în care doi motocicliști au deschis focul asupra sa. Olandezul a încercat să scape și să se ascundă într-o stație de pompieri, însă s-a izbit de un zis. Asasini au fugit imediat. Poliția a dezvăluit astăzi faptul că fosta vedetă a celor de la Burton Albion ar fi fost implicat în afaceri ilegale. Mai exact o afacere cu 400 de kilograme de cocaină. În urmă cu ceva vreme fundașul a pus o poză pe un cont de socializare care se pare că a atras atenția asupra lui. S-a pozat cu un teanc de bacnote.

Cine a fost Kelvin Maynard

Olandezul a debutat în 2006 la FC Volendam unde a jucat 4 ani. Apogeul carierei fotbalistului a avut loc la Burton Albion. A promovat cu echipa în Championship. A mai jucat la Olhanense, Kecskeméti LC, Emmen, Antwerp, Spakenburg, Quick Boys. În acest moment era legitimat la echipa din liga a 5-a, Alphense Boys. După ce au aflat cumplita veste, aceştia şi-au anulat meciul de duminică. Kelvin Maynard a jucat 208 meciuri, a înscris de 14 ori și a dat 14 pase de gol

Citește și: Bianca Andreescu implicată într-un scandal! De la ce a pornit totul!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: