Redactia.ro
Home » Sport » Bianca Andreescu implicată într-un scandal! De la ce a pornit totul!

Bianca Andreescu implicată într-un scandal! De la ce a pornit totul!

Bianca Andreescu implicată într-un scandal

Bianca Andreescu implicată într-un scandal. Totul a început după ce sportiva a fost îmbrăţişată de premierul Canadei, Justin Trudeau.

Bianca Andreescu a fost aştetată de mii de canadieni la întoarcerea acasă, după ce a reuşit marea performanţă de a câştiga US Open. La eveniment a luat parte şi premierul Canadei, Justin Trudeau. După ce a ţinut un discurs în care i-a mulţumit, acesta a îmbrățișat-o pe Bianca Andreescu. Imediat gestul său a fost aspru criticat de politicieni.

Publicată de Karl Hale pe Duminică, 15 septembrie 2019

„În calitate de lider al Canadei, Trudeau ar trebui să fie un exemplu. Ce semnal transmite el despre comportamentul bărbaților puternici în preajma femeilor tinere”, a declarat senatoarea Linda Frum.

„De ce atinge o adolescentă acest individ ciudat, de vârstă mijlocie?”, a scris politicianul conservator, Ezra Levant pe Twitter.

Primarul orașului Toronto a anunţat că Bianca Andreescu va fi omagiată în fiecare an pe 16 septembrie.

Bianca a ratat un bonus important

Bianca Andreescu nu va încasa bonusul din partea WTA pentru rezultatele din acest an. Există trei criterii care se iau în considerare la acordarea sumei, iar sportiva din Canada nu le îndeplineşte. Primele 10 jucătoare din clasamentul WTA primesc între 100 şi 450 de mii de dolari, dacă joacă la toate turneele din categoria Premier Mandatory, Indian Wells, Miami, Madrid şi Beijing. Primesc aceeaşi sumă şi dacă participă la patru din cele cinci turnee Premier 5 (Dubai, Roma, Rogers Cup, Cincinnati şi Wuhan). Din păcate, Bianca Andreescu a jucat doar la Indian Wells, Miami şi Rogers Cup.

Citeşte şi: Tehnicianul refuzat de Becali e selecționer! Pe cine antrenează Toni Conceicao

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: