Redactia.ro
Home » Sport » Tehnicianul refuzat de Becali e selecționer! Pe cine antrenează Toni Conceicao

Tehnicianul refuzat de Becali e selecționer! Pe cine antrenează Toni Conceicao

Tehnicianul refuzat de Becali e selecționer

Tehnicianul refuzat de Becali e selecționer. Fostul antrenor al celor de la CFR Cluj a preluat vineri, selecționata Camerunului.

Ministrul camerunez al Sportului, Narcisse Mouelle Kombi a anunțat astăzi numele noului antrenor al naționalei. A fost o surpriză totală când s-a aflat că selecționer va fi Toni Conceicao. Echipa Leilor neîmblânziți este cea mai puternică din Africa. Are 6 calificări la Campionatul Mondial: 1982, 1990, 1994, 1998, 2002 și 2010. A fost prima echipă africană calificată în sferturi la un campionat mondial. Conceicao l-a înlocuit pe Clarence Seedorf pe banca naționalei Camerunului.

Gigi Becali nu l-a vrut pe Toni Conceicao

În această vară, Toni Conceicao a venit în București pentru a discuta cu Gigi Becali despre o posibilă preluare a echipei. Discuția a durat jumătate de oră, iar la finalul acesteia, portughezul a plecat direct la aeroport. Antrenorul nu a dorit să o antreneze pe FCSB, pentru că patronul nu a putut promite că nu se va mai implica la echipă. Conceicao a avut rezultate bune în Liga I cu CFR Cluj. Cu el pe banca, echipa din gruia a câștigat de două ori campionatul, două Cupe ale României și o Supercupă a României.

Citește și: Gaz Metan – Craiova 2-3! Victor Pițurcă îi duce pe olteni pe locul 2

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: