Redactia.ro
Home » Sport » Gaz Metan – Craiova 2-3! Victor Pițurcă îi duce pe olteni pe locul 2

Gaz Metan – Craiova 2-3! Victor Pițurcă îi duce pe olteni pe locul 2

Gaz Metan - Craiova 2-3

Gaz Metan – Craiova 2-3. Victor Pițurcă obține prima victorie pe banca Craiovei și duce echipa pe locul doi în Liga I.

Oltenii au început în forță. În primul minut Vătăjelu a luat la țintă transversala. În minutul 6, Nițu a deschis scorul la Mediaș cu un șut din interiorul careului de 16 metri. Cardoso a egalat în minutul 41, însă jucătorii lui Edi Iordănescu nu s-au bucurat mult timp. Vătăjelu a înscris pentru 2-1, iar oltenii au intrat la vestiar în avantaj. Cicâldău și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor. În minutul 66, Edi Iordănescu a cerut penalty după o intrare a lui Pigliacelli, dar arbitrul nu a dat nimic. Când mai erau 2 minute din timpul regulamentar, Neluţ Roşu a marcat și a stabilit scorul final. Gaz Metan – Craiova 2-3. La finalul meciului Iordănescu s-a ales cu un cartonaș galben.

”Normal că am avut emoții. Mediașul e o echipă bună și te aștepți mereu să producă ceva în atac, dar nu mai contează, important este că am câștigat. Cicâldău a dat dovadă că merită să fie căpitan”, a declarat Victor Pițurcă.

🔜 Vino miercuri, ora 18:45, în #VulcanulDePeOblemenco, să luptăm pentru Cupă!#InchideTelevizorul #VinoPeStadion #SustineStiinta

Publicată de Universitatea Craiova pe Vineri, 20 septembrie 2019

“Arbitrul a greșit clar la două faze”

“Eu nu vorbesc de arbitraje. Am o mare stimă pentru brigada care a condus astăzi meciul. Totuși, din păcate azi arbitrii au greșit clar la două goluri. A fost un penalty clar, iar la cealaltă fază ar fi dat dacă Pigliacelli îi rupea un picior lui Fernandes? Nu e un moment bun pentru noi. Am avut multe momente greșite azi. Nu am avut energia necesară. Nu prea avem soluții și am greșit clar în momentele cheie. Încă mai avem nevoie de jucători, nu avem toate posturile acoperite. Trebuie să ai soluții. Noi acum nu prea avem”, a declarat după meci antrenorul lui Gaz Metan, Edi Iordănescu, la Digi Sport.

După această victorie, Craiova ajunge pe locul 2, cu 19 puncte, în timp ce Gaz Metan e pe 4, cu 18 puncte.

Citește și: Scandal monstru la U Cluj – Petrolul! Flavius Stoican, criză de nervi

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: