Redactia.ro
Home » Sport » Scandal monstru la U Cluj – Petrolul! Flavius Stoican, criză de nervi

Scandal monstru la U Cluj – Petrolul! Flavius Stoican, criză de nervi

Scandal monstru la U Cluj – Petrolul


Scandal monstru la U Cluj – Petrolul. Ploieștenii au pierdut cu 0-4, iar Flavius Stoican a vrut să scoată echipa de pe teren.

Flavius Stoican a făcut o adevărată criză de nervi în timpul meciului cu U Cluj. S-a enervat cumplit după ce arbitrul Lucian Rusandu a dat penalty la duelul dintre Laurenţiu Marinescu şi Rafa Miranda. Deși a fost fault antrenorul a protestat și a fost trimis în tribune. Membrii staff-ului au încercat să-l liniștească, însă Stoican și-a chemat jucătorii la marginea terenului. Unii au venit, dar apoi antrenorul a decis să lase meciul să continue. Tehnicianul nu s-a potolit și a continuat cearta cu arbitrii. La final echipa antrenată de Adrian Falub a câștigat clar după golurile marcate de Gavra (’51), Florescu (’76-pen.), Taub (’85) și Burghele (’90+1). În acest moment lupii galbeni sunt pe locul 9 cu 11 puncte, în timp ce U Cluj e pe 15 cu 6 puncte.

Probleme pentru jucătorii lui Stoican

În această săptămână elevii lui Flavius Stoican au post pedepsiți. Șefii clubului au decis să înghețe salariile până când echipa își va reveni și va ajunge din nou pe primele locuri. În plus se va aduce și un nou psiholog la echipă, pentru că șeful clubului crede că fotbaliști au un blocaj psihologic. La ședinta de miercuri au participat antrenorul Flavius Stoican, președintele Marius Stan, foste glorii ale clubului dar și reprezentanţii suporterilor.

Citește și: Dezastru pentru România. UEFA a dat verdictul după incidentele din timpul meciului cu Spania

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: