Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Ciobănașu, din nou singură? Ce mesaj a postat pe rețelele de socializare

Cristina Ciobănașu, din nou singură? Ce mesaj a postat pe rețelele de socializare

GALERIE FOTO (3) Cristina Ciobănașu, din nou singură

Cristina Ciobănașu, din nou singură? Actrița și-a luat fanii din mediul online prin surprindere după ce a răspuns la o întrebare adresată de către unul din internauți legată de relația ei amoroasă. Vedeta a fost întrebată dacă mai este într-o relație, iar răspunsul ei i-a șocat pe urmăritorii săi.

Cristina Ciobănașu, din nou singură? Ce mesaj a postat pe rețelele de socializare

Cristina Ciobanașu este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. După o relație de 9 ani cu actorul Vlad Gherman, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Prima care și-a refăcut viața amoroasă a fost Cristina, iar în urmă cu câteva zile, Vlad a recunoscut oficial că formează un cuplu cu Oana Moșneagu, colega sa din serialul Adela. Cristina Ciobănașu s-a afișat mult timp în compania lui Alexandru Mureșan, cei doi fiind în ipostaze romantice.

Astăzi, actrița a organizat o sesiune de întrebări pe rețelele de socializare, iar fanii i-au adresat numeroase întrebări. Printre acestea, o mare parte au avut legătura cu viața sa amoroasă. Cristina le-a spus fanilor săi că a iubit mult în viața ei, iar acest lucru i-a determinat pe urmăritorii ei să creadă că lucrurile nu mai merg bine în relația cu Alexandru. „Am iubit mult la viața mea! (…) Am vrut să fiu sinceră.”, a fost replica dată de Cristina Ciobănașu.

Cristina și Alexandru formează un cuplu de aproximativ 5 luni, iar această veste a venit ca un trăsnet pentru toți fanii actriței. După ce s-au iubit câteva luni departe de ochii curioșilor, vedeta a decis să-și relația publică.

 

Cristina Ciobănașu s-a despărțit de Vlad Gherman după 9 ani de relație

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului Pariu cu viața. Cei doi s-au îndrăgostit, iar vreme de 9 ani au format un cuplu. Anul trecut, aceștia au anunțat că au decis să meargă pe drumuri separate, deși mulți sperau ca Vlad și Criss să ajungă în fața altarului. ”De-a lungul relației au fost foarte multe momente, apropo de ce spunea și Cris mai devreme și de ce am lăsat noi să se vadă. Normal, nu am vrut niciodată să postăm când eram supărați, normal. Totodată, în interviuri nu am spus niciodată că e relația roz și perfectă. Au fost momente, au fost suișuri și coborâșuri ca-n orice relație, dar da, au fost discuții pe care întotdeauna am reușit să le rezolvăm, doar că se acumulează și a fost evident anul 2020, care ne-a pus capac”, a declarat Vlad Gherman ulterior.

După luni de suferință, Vlad Gherman și-a găsit alinarea în brațele Oanei Moșneagu, iar recent cei doi au recunoscut oficial că formează un cuplu. Vlad și Oana sunt colegi de platou cu Cristina Ciobanașu. Actorul a declarat că prima persoană căreia i-a spus de relația sa cu Oana a fost fosta sa iubită, Criss. Aceasta s-a bucurat mult pentru ei. “Ne-a fost frică să spunem, inclusiv să îi spunem doamnei Ruxandra (…), eu am stat atâta timp la ea cu Criss, ce o să zică doamna Ruxandra, dacă o să se bucure, dacă o să spună ‘de ce, Vlad?’. Chiar îmi făceam griji”, a mărturisit Vlad Gherman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: