Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Ciobănașu iubește din nou? Fosta iubită a lui Vlad Gherman a fost surprinsă în brațele noului partener

Cristina Ciobănașu iubește din nou? Fosta iubită a lui Vlad Gherman a fost surprinsă în brațele noului partener

GALERIE FOTO (2)

După o poveste de dragoste care a durat aproape 10 ani, nimeni nu se aștepta ca Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu să își spună vreodată adio. Cu toate acestea, actriță pare că iubește din nou! A fost surprinsă în brațele noului partener!

S-au cunoscut pe vremea când erau doar doi copii și și-au jurat iubire eternă. Din păcate, după 9 ani de relație și cinci ani de logodnă, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au pus stop relației lor, completând ultima filă a poveștii lor de iubire.

Cristina Ciobănașu, surprinsă în brațele noului iubit

Cu toate acestea, se pare că nu ar mai exista nicio cale de împăcare întrucât Cristina Ciobănașu ar fi fericită în brațele altui cavaler. Simpatica roșcată ar fi găsit dragostea în persoana altui bărbat. Tânărul pe nume Alex ar fi noul iubit al celebrei artiste, iar povestea lor ar fi început acum câteva luni de zile.

Se pare că roșcata și noul ei iubit au fost surprinși în ipostaze dulci și romantice, acum câteva luni, în Centrul Vechi din Capitală, unde s-au sărutat și s-au îmbrățișat precum doi îndrăgostiți la început de relație.

Mai mult de atât, actrița și presupusul ei nou iubit au participat împreună la un festival de muzică, unde s-au distrat pe cinste. Așadar, se pare că relația celor doi ar fi destul de serioasă. Cristina Ciobănașu a fost cea care a postat o fotografie în care apare alături de Alexandru, imagine în care tânărul o ține în brațe, iar zâmbetele de pe chipul celor doi par să exprime mai mult decât o mie de cuvinte.

Cristina Ciobănașu, despre prima iubire

Despărțirea dintre Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman a șocat pe toată lumea! Actrița a vorbit despre fostul ei iubit numai la superlativ.

„Vlad a fost prima mea iubire și așa va rămâne în sufletul meu. Este un om capabil să iubească persoana de lângă el mai mult decât pe el însuși. Am trăit o poveste de iubire ca în filme și amintirea atâtor momente frumoase n-o să ne-o ia nimeni, niciodată.

Nu putem vorbi despre un moment anume în care am simțit că despărțirea este iminentă, au fost mai multe lucruri care s-au acumulat în timp și pe care le-am discutat înainte de a lua hotărârea să mergem pe drumuri separate”, a declarat îndrăgita actriță.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: