Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Cioran a vorbit despre starea de sănătate a fiicei sale, după internarea de la începutul anului

Cristina Cioran a vorbit despre starea de sănătate a fiicei sale, după internarea de la începutul anului

Sfârșitul anului 2022 a venit cu mari emoții pentru Cristina Cioran și fiica sa. Chiar după Crăciun, cele două au descoperit că sunt infectate cu Coronavirus, motiv pentru care au fost nevoite să petreacă câteva zile în spital. După ce s-au vindecat, bebelușa a avut din nou probleme de sănătate, iar acum mama ei a oferit câteva declarații despre starea sa.

Cristina Cioran trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața sa, după ce a devenit mamă pentru prima oară. Micuța Ema a venit pe lume în urmă cu șase luni, iar bucuria pe care o trăiesc prezentatoarea și partenerul său de viață poate fi cu greu exprimată în cuvinte.

Cristina Cioran a vorbit despre starea de sănătate a fiicei sale, după internarea de la începutul anului

Sărbătorile de iarnă au reprezentat pentru ei o perioadă destul de dificilă, deoarece au descoperit la doar o zi după Crăciun că Ema și Cristina au fost infectate cu Coronavirus. Au ajuns la spital, iar după ce s-au refăcut și au ajuns acasă, problemele de sănătate pentru micuță au continuat. De data aceasta a fost diagnosticată cu bronșită, dar acum se pare că se simte mult mai bine.

Într-un interviu acordat recent, Cristina Cioran a vorbit despre fiica sa și despre problemele din ultimele săptămâni. Ema încă urmează un tratament și este destul de sensibilă, dar mama ei reușește să-și păstreze calmul și să facă față emoțiilor.

„Suntem OK după ce ne-am vindecat de Covid. Din păcate, Ema a făcut și o bronșiolită și acum ne tratăm de această viroză. Iată că le facem pe toate, ce să zic. Suntem încă în tratament. Emoțiile cred că sunt permanent cu mine pentru că, deși încerc să mă abțin în a mă panica, de cele mai multe ori mă cuprind foarte multe emoții și încerc să fac ce e mai bine și să fiu cât mai responsabilă posibil și cât mai pregătită.”, a declarat Cristina Cioran pentru click.ro.

Prezentatoarea are parte de mult ajutor în ceea ce privește îngrijirea bebelușei sale

Despre viața de familie, Cristina Cioran vorbește cu zâmbetul pe buze. Micuța Ema este un copil foarte cuminte, care nu i-a creat niciodată prea mari bătăi de cap. Prezentatoarea se bucură și de susținerea partenerului său, care s-a dovedit a fi un tată minunat.

„Nu îmi dă niciodată bătăi de cap. Este un copil foarte bun, doarme foarte bine, mănâncă foarte bine, ne jucăm, râdem. E minunată! Îmi place foarte mult să am grijă de ea. Mă bucur atât de tare că suntem împreună încât nu știu, nimic din ce ar putea să facă, nu m-ar deranja! […] Mă ajută și Alex, atât cât îl las eu pentru că sunt destul de posesivă și prefer să mă ocup eu, în exclusivitate. Dar, bineînțeles că dacă mai merg la o emisiune  sau am ceva de făcut stă el cu Ema sau dacă e vorba de o plimbare  se duce el la o plimbare  sau dacă eu sunt foarte obosită, se ocupă el de Ema. Mă ajută să îi facem băița, mă ajută cu multe. Mă ajută să facă curățenie în casă, mă susține și spune prezent la fiecare chemare a mea!”,a mai povestit prezentatoarea de televiziune pentru sursa menționată anterior.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: