Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Cioran, probleme de sănătate după naștere. „Nu m-am ocupat…”

Cristina Cioran, probleme de sănătate după naștere. „Nu m-am ocupat…”

Cristina Cioran trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, după ce a devenit mamă pentru prima oară în urmă cu 6 luni. Fiica sa, Ema, s-a confruntat cu diferite probleme de sănătate, dar în cele din urmă familia lor se bucură de liniște. A vorbit recent de planurile pe care le are pentru propria sănătate, deoarece nu a avut șansa să se ocupe de acest aspect.

Cristina Cioran, probleme de sănătate după naștere. „Nu m-am ocupat…”

De când a devenit mamă, Cristina Cioran a întâmpinat numeroase încercări în ceea ce privește starea de sănătate a fiicei sale. Micuța s-a născut prematur și a avut nevoie de îngrijirile medicilor, iar de Crăciun a fost infectată cu Coronavirus. Prezentatoarea și Ema au ajuns la spital, de unde au fost externate abia la începutul anului 2022. Problemele nu s-au oprit însă aici, deoarece după ce s-a vindecat de Covid-19 bebelușa a avut și bronșiolită.

„Revelionul l-am făcut în izolare, doar noi două. Tatăl ieșise negativ la teste. Am ieșit din izolare pe 7 ianuarie și pe 8 ianuarie copilul nu putea să respire! Iar m-am dus la spital. Pac fă iar bagajul de internare…avea o bronșiolită, s-ar părea. Dn fericire, acum e bine! Ema va face peste o săptămână șase luni. E zdrahoaică. Recuperează!”, a declarat Cristina Cioran.

Odată traversată cu succes această perioadă, Cristina Cioran dorește să se ocupe mai mult de propriul corp. A recunoscut că după sarcină a rămas cu 10 kilograme în plus, fapt ce o deranjează în mod deosebit. Dorește să slăbească, însă nu știe cum va începe acest proces.

Cu toate că partenerul său de viață nu are nicio problemă cu silueta prezentatoarei, ea continuă să se gândească la acest aspect și intenționează să ia măsuri. A recunoscut că-i va fi foarte dificil, mai ales că în ultima perioadă nu a avut parte de prea multă activitate fizică.

„Din păcate, nu am ajuns la formele la care-mi doream să ajung. O să încerc să țin un regim, mi-am promis mie în primul rând, dar mi-e greu, m-am obișnuit fără sport. Vreo zece kilogram trebuie să le dau jos. Deocamdată doar vreau, dar nu m-am ocupat. Nu obișnuiesc să merg nici pe jos, îmi place cu mașina. Iubitul meu mă place și așa, nu-i problemă”, a mărturisit vedeta pentru impact.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: