Redactia.ro
Home » Știri » Cristina Cioran radiază de fericire la două luni după ce a născut. Cum a fost suprinsă vedeta

Cristina Cioran radiază de fericire la două luni după ce a născut. Cum a fost suprinsă vedeta

GALERIE FOTO (2) Cristina Cioran, criticată dur de mămicile din mediul online. Cum a fost surprinsă fosta prezentatoare tv

Cristina Cioran a trecut prin clipe grele după ce a născut prematur din cauza unei toxiinfecții alimentare. După ce fetița ei a petrecut mult timp în spital,  acum este bine și părinții ei radiază de fericire că o pot strânge la piept și este perfect sănătoasă. Fericirea Cristinei se poate observa pe chipul ei. Vedeta a fost suprinsă petrecând de zor alături de iubit și de prieteni.

Cristina Cioran, în sfârșit fericită

Coșmarul din viața Cristinei Cioran a dispărut. Vedeta este o mămică împlinită și acum că fetița ei este bine poate petrece timp alături de iubit și prieteni. Vedeta a fost suprinsă la un restaurant în timp ce se distra de mama focului alături de cei dragi ei. Se pare că fosta prezentatoare este liniștită.

Cristina Cioran a fost suprinsă îmbrăcată într-o rochie larg de culoare roz aprins, alături de mai mulți prieteni, dar și de tatăl fetiței ei. Ea a stat doar cu zâmbetul pe buze și și-a îmbrățișat cunoscuții cu care a stat la conversații. Se vede clar faptul că acum cei doi părinți sunt în culmea fericirii fiindcă micuța Ema este sănătoasă.

sursa foto: medialux.ro

Cristina Cioran se pregătește de botez. Cum se descurcă proaspăta mămică

Cristina Cioran a făcur declarații despre rolul de mamă. Fetița ei Ema a venit acasă pe data de 1 septembrie și de atunci Cristina este în culmea fericirii. Ea a mărturisit că are parte de ajutor din partea mamei ei. Cristina Cioran și iubitul ei sunt nedezlipiți de bebelușul lor, iar acum se ocupă de organizarea botezului. Conform actriței, evenimentul este stabilit în luna octombrie și speră ca pandemia să nu le dea de furcă.

“Botezul am vrea să-l facem în noiembrie. Vrem să fie veselie, cu lume, dar dacă se va închide țara… Nașii sunt niște prieteni buni. Când s-a născut nu am știut dacă va supraviețui. A fost greu, am avut gânduri negative. Aveam o stare ciudată, pentru că nu știam ce se va întâmpla. De la spital îmi spuneau că depinde de ea, stai într-o cumpănă.

După ce am luat-o acasă totul a decurs minunat. Când eram la spital și intram în salon și când ajungeam lângă incubatorul ei și vorbeam, ea zâmbea. Mi-era teamă să nu mă uite, că o vizitam foarte rar. Am fost la mare că simțeam nevoia s-o văd pe mama. M-au durut anumite comentarii. Unu din opt copii se nasc prematur. Seamănă cu amândoi, când doarme seamănă cu mine, când deschide ochii și e jucăușa seamănă cu Alex. Eu îi fac băiță cu mama. Alex îi mai dă de mâncare. Îi este un pic teamă că e micuță, e fragilă.”, a declarat Cristina Cioran.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: