Redactia.ro
Home » Monden » Cristina, de la Insula Iubirii, l-a ales din nou pe Bogdan la dream date. Concurenta a primit o replică neașteptată: „Cum ți-am spus și ieri…”

Cristina, de la Insula Iubirii, l-a ales din nou pe Bogdan la dream date. Concurenta a primit o replică neașteptată: „Cum ți-am spus și ieri…”

Cristina i-a uimit pe toți telespectatori atunci când a luat o decizie extremă pentru un date de poveste. Deși, ea a vorbit cu ispita Bogdan și el i-a zis că nu vrea să fie invitat, aceasta a făcut fix opusul ți l-a chemat la „dream date”.

Cristina l-a ales din nou pe Bogdan pentru „dream date”

Cristina de la insula iubirii l-a ales din nou pe Bogdan pentru a merge la date, deși bărbatul i-a spus clar și răspicat că el nu dorește să iasă cu ea. Iată cum au decurs alegerile pentru date: 

„Fetelor, băieți, iată că am ajuns într-un moment important al testului. Ne mai despart doar două zile, până la sfârșitul testului. Testul nu s-a încheiat. Va trebui să luați o decizie importantă, trbuie să alegeți ispita cu care veți merge la dream date. Ispitele nealese vor părăsi insula iubirii. Plângi, Cerasela?”, spune Radu Vâlcan.

„Nu știu ce să aleg”, spune Cerasela. „Eu vreau să încep. Pe Marius pentru că ne înțelegem bine, suntem ok”, spune Katy.

„Eu îl aleg pe Ali pentru că ne-am apropiat cel mai mult, cred că s-a văzut”, spune Teodora.

„Eu o să-l aleg pe Florin pentru că mai avem multe lucruri de discutat și ne place să petrecem timp împreună”, spune Lavinia.

„Imprevizibilă sau nu, eu îl aleg pe Daniel și o să renunț la cireașa de pe tort, Marco”, spune Cerasela.

„Îmi este foarte greu să aleg, dar alegerea pe care eu o voi face e ca o recompensă și ca un dar pentru învățăturile de aici, îl aleg pe Bogdan”, spune Cristina.

„Cum ți-am spus și ieri dar te voi refuza politicos, că nu-mi doresc asta”, spune ispita Bogdan.

„Eu am spus ce am simțit”, spune Cristina.

„Dar tu aseară te-ai sărutat cu Denis”, îi spune Bogdan Cristinei. „Așa, și?”, răspunde ea.

„Eu nu îți aduc liniște și nu o voi face. Eu nu am niciun sentiment pentru ea. Îmi pare rău, dar trebuie să te refuz”, spune Bogdan.

„Îl aleg pe Marco atunci”, spune Cristina.

Încă din primele minute pe insulă, Radu Vâlcan, prezentatorul le-a explicat noilor concurenți: 

„Nimeni nu poate şti cum se va termina această experienţă! Începând de astăzi, 21 de zile nu veţi mai fi împreună şi nu veţi mai putea comunica! Se vor întâmpla lucruri neaşteptate!”.

Cine sunt ispitele sezonului 6, Insula Iubirii

În sezonul 6 Insula Iubirii, cuplurile trebuie să reziste tentațiilor celor 10 ispite feminine, dar și celor 10 ispite masculine care încearcă din răsputeri să le cucerească sufletele și să creeze o conexiune puternică de dragoste. Cele 20 de ispite sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Ispitele feminine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Maria Vornicu, Bianca Patrichi, Oana Monea, Anamaria Vaida, Eda Csoregi, Karina Fetica, Larisa Iosif, Antonela Pătruţ, Roxana Lite și Lavinia Dumitrescu.

Ispitele masculine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel Mihai, Marco Cicognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: