Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Ich a răbufnit pe internet. Ce a spus influencerița despre viata ei privată

Cristina Ich a răbufnit pe internet. Ce a spus influencerița despre viata ei privată

Cristina ICH a făcut dezvăluiri șocante! De ce boală suferă celebra influenceriță

Cristina Ich, una dintre cele mai apreciate influencerițe din România, și-a deschis recent sufletul în fața comunității sale online, împărtășind confesiuni emoționante. Artista, cunoscută pentru succesul său în mediul online și pentru discreția cu care își gestionează viața personală, a decis să vorbească deschis despre luptele interioare și dificultățile prin care trece.

O influenceriță transparentă, dar discretă

Cristina Ich se bucură de un succes imens pe rețelele de socializare, unde își ține urmăritorii la curent cu cele mai recente evenimente din viața ei. Deși preferă să-și păstreze viața personală departe de ochii curioșilor, aceasta a fost întotdeauna transparentă și a oferit detalii despre viața ei atunci când a fost necesar.

Recent, Cristina a recunoscut că nu a reușit să ofere comunității sale conținutul pe care și-ar fi dorit să îl creeze. „Căutându-mă pe mine… Am realizat că a trecut destul de mult timp de când am încetat să mai fiu acea prietenă, acel sprijin de încredere, mereu prezentă cu un cuvânt bun, cu o încurajare, care făcea multe fete să spună: ‘

mi-au făcut ziua mai frumoasă.’ Nu vrea să mă victimizez, știu că a fost un an greu pentru toți, într-o oarecare măsură. Dar ce faci când trăiești într-o incertitudine constantă, neștiind ce alegeri să faci, dacă sunt bune sau nu, când ambivalența te copleșește?„, a scris Cristina Ich.

Regrete și dorința de regăsire

Cristina Ich a punctat faptul că regretă că a uitat să fie ea însăși și că s-a transformat într-un produs frumos ambalat pe Instagram. „Îmi pare atât de rău că am uitat să fiu eu însămi, transformându-mă într-un produs frumos ambalat pe Instagram. Eram acea voce de încredere pentru fete, iar acum mă limitez la câteva postări sterile. Comunitatea mea merită mai mult, și vreau să vă spun că la un moment dat voi reveni. Trebuie doar să mă regăsesc. Vreau să vă mulțumesc din suflet pentru toți anii în care mi-ați fost alături. Sprijinul vostru înseamnă enorm pentru mine”, a transmis influencerița.

Această confesiune sinceră a atras multe reacții din partea fanilor, care i-au transmis mesaje de susținere și încurajare. Mulți dintre aceștia au apreciat sinceritatea și deschiderea cu care Cristina a abordat aceste subiecte, considerând că astfel de momente sunt esențiale pentru o conexiune autentică între influenceri și urmăritori.

Mesaj dur pentru critici

Pe lângă mesajele de regăsire și mulțumiri pentru fani, Cristina Ich a avut și un mesaj dur pentru criticii săi. În trecut, tot prin intermediul rețelelor de socializare, aceasta a adresat un mesaj celor care o critică în mod constant.

Mie când nu îmi place cineva nu dau doi bani pe omul respectiv. Deci nu știu ce face, ce spune, ce gândește. Mi se pare că persoanele care se agață cu ură de cineva pe care îl disprețuiesc doar pentru a simți acea ură și a-și hrăni propria neîmplinire sunt dezgustător de triste. Cam ce viață searbădă și anostă să ai încât să dorești să fii permanent conectat la ceva ce îți displace? Abia asta e adevărata nefericire: disperare că pierzi ocazia să urăști”, a scris Cristina Ich pe pagina sa de Instagram.

Această reacție vine ca un răspuns la valul de critici și comentarii negative pe care le primește din partea unor utilizatori. Cristina subliniază că, în loc să își consume energia pe ură și negativitate, ar trebui să se concentreze pe lucruri pozitive și constructive în viața lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: