Redactia.ro
Home » Știri » Cristina Joia, designerul de la Visuri la Cheie, bătută crunt de o șoferiță din București

Cristina Joia, designerul de la Visuri la Cheie, bătută crunt de o șoferiță din București

GALERIE FOTO (2) cristina joia

Cristina Joia a fost bătută sâmbătă seara, într-un magazin de pe Calea Șerban Vodă din București, de o șoferiță cu care a avut un conflict.

O postare a jurnalistului Ovidiu Oanță de la Pro Tv relatează incidentul șocant în care a fost implicată Cristina Joia. Reporterul povestește cum s-a petrecut scandalul sângeros.

Cristina Joia, bătută crunt de o șoferiță din București

Designer la emisiunea Visuri la Cheie de la Pro TV, Cristina Joia a fost bătută sâmbată seara într-un magazin de pe Calea Victoriei din București de o șoferită căreia îi reproșase ca a blocat trecerea de pietoni și parcarea magazinului.

Cristina Joia, unul dintre designerii emisiunii Visuri la cheie, a fost victima unui atac extrem de violent, petrecut ieri dupa-amiaza, intr-un magazin din Calea Serban Voda. O femeie careia ii reprosase ca a blocat cu masina o trecere de pietoni, dar si parcarea magazinului, s-a napustit asupra realizatoarei aflata la cumparaturi, pe care a lovit-o in plina figura cu un obiect tare – nu e clar daca un „box” sau cheie – zdrobindu-i nasul si provocandu-i o rana de cativa centimetri. Cristina Joia a fost transportata, plina de sange si aproape lesinata, la spitalul Bagdasar Arseni, unde a fost operata. Politia a identificat agresoarea, cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, insa nu ii cere socoteala, pentru ca asteapta ca realizatoarea de televiziune sa iasa din spital, sa mearga la sectia de politie si sa depuna plangere penala, a scris Ovidiu Oanță.

Cristina Joia a devenit cunoscută ca designer în urma emisiunii Visuri la Cheie de la Pro Tv.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini