Redactia.ro
Home » Știri » Cristina Neagu este în doliu! Tatăl handbalistei s-a stins din viață la 68 de ani

Cristina Neagu este în doliu! Tatăl handbalistei s-a stins din viață la 68 de ani

Într-un moment trist pentru sportul românesc, Constantin Neagu, tatăl celebrei handbaliste Cristina Neagu, a decedat la vârsta de 68 de ani. Vestea a fost confirmată de CSM București, clubul la care Cristina Neagu este legitimată, printr-un comunicat oficial pe pagina lor de Facebook. Comunitatea sportivă și fanii handbalului își exprimă condoleanțele și sprijinul pentru Cristina în aceste momente grele.

Pierderea lui Constantin Neagu este resimțită nu doar de familia sa, ci și de comunitatea sportivă largă care recunoaște contribuția lui indirectă la succesul handbalului românesc prin susținerea necondiționată oferită fiicei sale. Modestia, devotamentul și sprijinul lui necondiționat pentru Cristina au fost elemente cheie care au ajutat-o să devină una dintre cele mai bune handbaliste ale lumii.

A murit tatăl Cristinei Neagu

Înmormântarea a avut loc la Domnești, în condiții de discreție totală, cu dorința familiei de a păstra funeraliile departe de ochii publicului și a presei. Fanatik notează că niciun membru al Federației Române de Handbal sau al clubului CSM București nu a participat la ceremonie, respectând astfel intimitatea familiei în aceste momente de profundă tristețe.

„Întregul club CSM București este alături de Cristina Neagu în suferința provocată de pierderea celui care se mândrea mereu cu fiica sa, «Săgeata Albastră». Strângem rândurile alături de căpitanul nostru! Condoleanțe, Cristina!”, a apărut pe pagina clubului.

Constantin Neagu a fost cel mai mare susținător al fiicei sale

Constantin Neagu, înainte de a se retrage, a lucrat la o firmă de taxi din București, iar în 2011 a surprins plăcut când actorul și comedianul Mihai Bendeac a nimerit întâmplător în mașina sa. Acesta din urmă a relatat ulterior în media un moment emoționant, recunoscând în șofer pe tatăl handbalistei cu 4 Baloane de Aur, Cristina Neagu. Incidentul a subliniat modestia și simplitatea familiei Neagu, în ciuda succesului internațional înregistrat de Cristina.

Constantin Neagu a avut un rol semnificativ în cariera fiicei sale, fiind un susținător fervent și un critic constructiv al performanțelor sale. În 2010, când Cristina a fost desemnată cea mai bună jucătoare de handbal din lume, Constantin a fost copleșit de emoție, izbucnind în plâns atunci când a vorbit la telefon cu fiica sa după anunțul câștigării Balonului de Aur. Acest moment a rămas unul dintre cele mai emoționante din viața lor, demonstrând legătura profundă dintre tată și fiică.

„Doamna antrenoare Maria Covaci a fost cea care mi-a dat vestea cea mare. Când am vorbit cu Cristina la telefon pentru a o felicita m-au năpădit emoțiile și am izbucnit în plâns”, declarase tatăl lui Neagu în 2011.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: