Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Șișcanu a arătat tuturor mesajul primit de la o “admiratoare”. Ce i-a spus: “Se vede că ai probleme…”

Cristina Șișcanu a arătat tuturor mesajul primit de la o “admiratoare”. Ce i-a spus: “Se vede că ai probleme…”

GALERIE FOTO (2)

Cristina Șișcanu a arătat tuturor mesajul primit de la o “admiratoare”. Ce i-a spus: “Se vede că ai probleme…”

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au demonstrate că povestea lor de iubire rezistă în timp, așa cum puțini credeau. Și chiar dacă au existat și tensiuni în cuplu, au reușit să treacă cu bine peste orice. Cu toate acestea, Cristina Șișcanu a primit un mesaj din partea unei “admiratoare” și a ținut să-l arate tuturor.

Cristina Șișcanu, mesajul primit de la o “admiratoare”. Ce i-a spus: “Se vede că ai probleme…”

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu își declară iubirea nu în privat, ci și pe rețelele de socializare. Însă fanii se pare că văd dincolo de orice aparență.

Așa se face că, după ce Cristina Șișcanu a postat o imagine cu ea nemachiată, la secțiunea de Instastory a primit o reacție din partea unei urmăritoare: ”Cristina, se vede că ai probleme în mariajul cu Mădălin și nu mai strălucești ca înainte!”.

Soția lui Mădălin Ionescu a făcut public mesajul, în dreptul căruia a lăsat și un comentariu: ”Mesaj de la o «admiratoare»”.

Cristina Șișcanu, cerută în căsătorie după ce a ieșit din duș

Povestea de dragoste dintre Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu a început în urmă cu 11 ani. La aceea vreme, Mădălin era prezentator la Antena 1, iar Șișcanu doar reporter.

Cu toate că Mădălin Ionescu era căsătorit, iar Cristina Șișcanu, cei doi nu au putut să își țină în frâu sentimentele puternice pe care le aveau unul față de celălalt.

Așa se face că au rămas împreună și acum au împreună o fetiță, pe nume Petra, care a mai apărut la TV alături de părinții ei.

Cristina Șișcanu a împărtășit cu fanii ei cum a fost cerută în căsătorie.

„Ieșisem de la duș și aveam doar prosop pe cap, iar Mădălin era gol în dormitor și mă aștepta. A avut şi flori și inelul de logodnă. A avut totul, dar nu a apucat să îşi pună costumul. Am râs datorită sau din cauza ţinutelor lipsă. Am spus «da», după care a urmat o noapte de amor”, a povestit Cristina Șișcanu, în urmă cu ceva timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: