Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Șișcanu a dezvăluit secretul căsniciei de vis cu Mădălin Ionescu! Au sărbătorit recent 10 ani de căsătorie

Cristina Șișcanu a dezvăluit secretul căsniciei de vis cu Mădălin Ionescu! Au sărbătorit recent 10 ani de căsătorie

GALERIE FOTO (2) Cristina Șișcanu a dezvăluit secretul căsniciei de vis cu Mădălin Ionescu! Au sărbătorit recent 10 ani de căsătorie

Cristina Șișcanu a dezvăluit care este secretul căsniciei de vis pe care o are cu Mădălin Ionescu. Cei doi au aniversat recent 10 ani de căsătorie. 

Cristina Șișcanu a dezvăluit secretul căsniciei de vis cu Mădălin Ionescu

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu formează unul din cele mai sudate cupluri din showbiz-ul românesc, iar acum, după aniversarea lor de 10 ani, aceștia au dezvăluit secretul unei căsnicii fericite și de durată. Cristina Șișcanu, fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”  le-a dezvăluit fanilor câteva detalii inedite din căsnicia ei cu Mădălin Ionescu, după ce recent au împlinit un deceniu de la căsătorie.

Vedeta le-a spus admiratorilor că, din punctul ei de vedere, o relație sănătoasă și de lungă durată trebuie să se bazeze în primul rând pe două condiții principale. Mai exact, între parteneri să existe de la început o chimie, o atracție, iar mai apoi să afle că împărtășesc aceeași viziune asupra vieții.

”Prima condiție trebuie să o aibă doi: un el și o ea, sau mă rog, nu contează, atunci când decid să fie împreună e să existe acea chimie, acea atracție, adică să nu se cupleze din alte motive, că e sortită eșecului o astfel de asociere. Din punctul meu de vedere, trebuie să aveți aceeași viziune asupra vieții. E complicat ca unul să fie genul mai boem și altul care vrea să trăiască într-un mod de a agonisi”, a spus Cristina Șișcanu la InstaStory.

Cristina Șișcanu a dezvăluit secretul căsniciei de vis cu Mădălin Ionescu! Au sărbătorit recent 10 ani de căsătorie

Pe lângă aceste condiții, Cristina Șișcanu a mărturisit că trebuie să existe și alte condiții minore care să ajute la formarea unui cuplu. Tot ea susține că iubirea trebuie demonstrată zilnic pentru ca relația să dureze.

”Aceste două condiții mi se par esențiale și cele mai importante când se formează un cuplu, iar apoi intervin condițiile minore care trebuie să susțină condițiile acestea importante. Nu e simplu, dar dacă există acele două condiții, eu cred că reușești. Zi de zi, clipă de clipă, trebuie să ai grijă de relația ta, niciodată să nu o lași de izbeliște. Iubirea trebuie arătată în fiecare zi”, a continuat ea.

Detaliul care îl face pe Mădălin Ionescu să nu mai fie ,,bărbatul în casă”

Concret, Cristina Șișcanu a mărturisit că, lunar, Mădălin Ionescu aduce mai mulți bani în casă, însă diferența dintre câștigul prezentatorului și al ei nu este una foarte mare, pentru că și ea este independentă și câștigă lunar sume mari de bani.

”Mădălin a câștigat mai mult, pe undeva e firesc, dar pe de altă parte eu oricum sunt mai tânără cu 13 ani. El deja când noi ne-am cuplat avea o carieră, e foarte priceput și muncitor ș.a. (…) Eu eram foarte tânără (n.r. când s-au cunoscut), aveam un salariu mai mic, dar am avut aproape în permanență un venit și e acest lucru e cel mai important să fii independentă financiar! Nici sumele pe care le-am câștigat eu sau le câștig nu sunt de neglijat. Câștigurile mele se simt la bugetul familiei”, a spus Cristina Șișcanu pe InstaStory.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: