Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Șișcanu a făcut dezvăluiri despre fosta soție a lui Mădălin Ionescu: ”Nu o înțeleg”

Cristina Șișcanu a făcut dezvăluiri despre fosta soție a lui Mădălin Ionescu: ”Nu o înțeleg”

Cristina Șișcanu a făcut dezvăluiri despre fosta soție a lui Mădălin Ionescu: ”Nu o înțeleg”

Cristina Șișcanu a făcut declarații despre cum decurge mariajul ei cu fostul prezentator TV, Mădălin Ionescu, dar și despre relația cu copiii din prima căsnicie a bărbatului. 

Cum se înțelege Cristina Șișcanu cu copiii soțului ei

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu sunt împreună de mai bine de 10 ani și au o fetiță superbă de aproape patru ani, Petra. Deși au trecut atâția ani peste relația lor, cei doi se iubesc la fel de mult ca la început.

Cristina Șișcanu a făcut dezvăluiri despre fosta soție a lui Mădălin Ionescu! Fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” a povestit cum a început povestea lor de dragoste, ținând să precizeze că nu ea a fost cea care a făcut primul pas în relație.

”Nu l-am abordat eu oricum. Familia mea nu mi-a spus niciodată să mă mai gândesc. Mama mea a devenit imediat apropiată de Ștefania și de Filip. Ne-a ajutat mult în creșterea lui Filip. Eu și Mădălin ne iubeam atât de mult, încât în momentul în care eram împreună, nimeni nu au gândit să ne spună ceva. Prima oară când am mers la părinții lui Mădălin a fost o primire extraordinar de caldă”, a spus Cristina Șișcanu în cadrul unei emisiuni TV.

Mai mult, Cristina Șișcanu, a mărturisit cum se înțelege cu cei doi copii din primul mariaj al lui Mădălin Ionescu. Aceasta a dezvăluit că se înțelege foarte bine cu Ștefania și Filip și că îi iubește în egală măsură ca pe fetița ei. Vedeta a mai adăugat că are grijă mare de băiatul lui Mădălin Ionescu, Filip, care a rămas cu traume în urma unui vaccin administrat la câteva luni de la naștere.

”Noi, în familie avem copii de toate vârstele. Ștefania are deja 23 de ani. Este deja absolventă a unei facultăți, e la master, muncește. Nu mai stă cu noi de vreun an și jumătate, dar stă aproape. Filip are 17 ani și un pic, e un copil special și Petra are 3 ani și 8 luni’, a mai adăugat aceasta.

Nu este ușor. Aceasta e situația noastră. Mi-ar fi plăcut ca lucrurile să fi fost altfel. De câte ori mă uit la fel și dacă nu ar fi avut aceste probleme, Filip ar fi fost un băiat extraordinar de deștept și ar fi făcut foarte multe lucruri mărețe. Din păcate, are aceste probleme și atunci are nevoie de ajutorul nostru toată viața. Știu că aveam 25-26 de ani atunci când a devenit cumva copilul meu. Nu m-am gândit cum ar fi fost altfel. Filip e un izvor necontenit de iubire și de tandrețe. E foarte cald și am învățat foarte multe de la el”, a mai spus Cristina Șișcanu.

Cristina Șișcanu a făcut dezvăluiri despre fosta soție a lui Mădălin Ionescu

De asemenea, tot în cadrul emisiunii TV, Cristina Șișcanu nu a avut rețineri și a detaliat că Ștefania, fiica lui Mădălin Ionescu, a cerut în instanță să locuiască cu tatăl său.

Cristina Șișcanu a făcut dezvăluiri despre fosta soție a lui Mădălin Ionescu! Mihaela, prima soție a lui Mădălin, și-a lăsat cei doi copii în grija Cristinei Șișcanu.

”Nu știu să definesc relația lui cu mama lui biologică. Tot timpul am încurajat relația. Mama a lăsat copiii în grija noastră. Atunci când a fost procesul de divorț, Ștefania a cerut în instanță să stea cu tatăl ei. Eu nu o judec pe mama copiilor, dar nu înțeleg”, a mai adăugat Cristina Șișcanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: