Redactia.ro
Home » TV » Cristina Șișcanu a recunoscut! Detaliul care îl face pe Mădălin Ionescu să nu mai fie ,,bărbatul în casă”

Cristina Șișcanu a recunoscut! Detaliul care îl face pe Mădălin Ionescu să nu mai fie ,,bărbatul în casă”

GALERIE FOTO (4)

Cristina Șișcanu, prezentatoarea emisiunii  ”Mămici de pitici, cu lipici”, le-a făcut, de curând, fanilor săi din mediul virtual o mărturisire inedită cu privire la soțul său, Mădălin Ionescu. 

 

Detaliul care îl face pe Mădălin Ionescu să nu mai fie ,,bărbatul în casă”

Cristina Șișcanu le-a răspuns fanilor din mediul virtual la cele mai intime curiozități. Concret, vedeta TV a mărturisit că, lunar, Mădălin Ionescu aduce mai mulți bani în casă, însă diferența dintre câștigul prezentatorului și al ei nu este una foarte mare, pentru că și ea este independentă și câștigă lunar sume mari de bani.

„Mădălin a câștigat mai mult, pe undeva e firesc, dar pe de altă parte eu eu oricum sunt mai tânără cu 13 ani. El deja când noi ne-am cuplat avea o carieră, e foarte priceput și muncitor ș.a. (…)

Eu eram foarte tânără (n.r. când s-au cunoscut), aveam un salariu mai mic, dar am avut aproape în permanență un venit și e acest lucru e cel mai important să fii independentă financiar! Nici sumele pe care le-am câștigat eu sau le câștig nu sunt de neglijat. Câștigurile mele se simt la bugetul familiei”, a spus Cristina Șișcanu pe InstaStory.

Cristina Șișcanu, cerută în căsătorie după ce a ieșit din duș

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu s-au cunoscut în urmă cu 11 ani. La acea vreme, Mădălin Ionescu era prezentatorul emisiunii ”Acces Direct” la Antena 1, iar ea era reporter. În ciuda faptului că Mădălin Ionescu era căsătorit, iar Cristina Șișcanu se afla într-o relație, entimentele dintre ei au fost mai puternice. Cei doi au rămas împreună, iar peste ani cei doi au făcut o fetiță.

Cristina Șișcanu a povestit, la un moment dat, cum a fost cerută în căsătorie de Mădălin Ionescu.

Ieșisem de la duș și aveam doar prosop pe cap, iar Mădălin era gol în dormitor și mă aștepta. A avut şi flori și inelul de logodnă. A avut totul, dar nu a apucat să îşi pună costumul. Am râs datorită sau din cauza ţinutelor lipsă. Am spus «da», după care a urmat o noapte de amor”, a declarat Cristina Șișcanu.

Mădălin Ionescu a menționat că actuala soție, Cristina, l-a învățat să aibă mai multă răbdare și să fie mai iertător.

Pot spune fără ezitare că este mult mai generoasă decât mine, mai altruistă, mai iertătoare și că are un puternic spirit de sacrificiu. Am învățat de la ea, printre altele, să gestionez cu mai multă înțelepciune acutul meu simt al dreptății, vocație care m-a pus deseori în situații limită”, a mai spus Mădălin Ionescu despre soția sa.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: