Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Șișcanu a izbucnit în lacrimi, în fața tuturor! Ce a pățit soția lui Mădălin Ionescu: „Sunt…”

Cristina Șișcanu a izbucnit în lacrimi, în fața tuturor! Ce a pățit soția lui Mădălin Ionescu: „Sunt…”

Cristina Șișcanu și-a îngrijorat urmăritorii, după ce a izbucnit în lacrimi pe Instagram! Soția lui Mădălin Ionescu i-a luat pe toți prin surprindere cu ultimele imagini de pe rețelele de socializare. Nimeni nu știe ce a făcut-o să plângă pe vedetă.

Cristina Șișcanu a izbucnit în lacrimi

Cristina Șișcanu este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul de la noi. Este căsătorită cu Mădălin Ionescu, cu care are o fetiță minunată, pe nume Petra. Din prima căsnicie, prezentatorul TV mai are doi copii, un băiat și o fată. Cristina Șișcanu are o relație specială cu aceștia și ține foarte mult la ei, fapt care s-a văzut de-a lungul timpului. Pe rețelele de socializare, Cristina este foarte urmărită și apreciată de oameni. Aceasta îi pune la curent cu toate noutățile din viața ei, cu activitățile de zi cu zi, dar și cu lucrurile mai puțin frumoase.

Cristina Șișcanu își pune viața pe tavă și încearcă să fie sinceră de fiecare dată, în fața oamenilor care o urmăresc pe internet. Vedeta este foarte sinceră atunci când vine vorba despre viața ei personală, despre care obișnuiește să le vorbească internauților, atunci când are timp.

Cristina Șișcanu, mai sinceră ca niciodată

Nu de puține ori, vedeta a fost sinceră și a spus atunci când a trecut prin clipe grele sau s-a confruntat cu o anumită problemă. Și de această dată, jurnalista s-a prezentat pe Instagram așa cum este ea în viața de zi cu zi. N-a ținut cont de nimeni și și-a arătat și latura sensibilă, pe care nu oricine are curaj să o prezinte în mediul online. Soția prezentatorului TV a izbucnit în lacrimi și a postat imaginile pe Instagram, semn că nu are o stare tocmai bună. ”Sunt emotivă astăzi”, a scris Cristina, pe contul ei de Instagram, fără să dea vreo altă explicație. Cel puțin pentru moment.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: