Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Șișcanu are o sosie în showbiz. Ce artistă a fost confundată cu soția lui Mădălin Ionescu, după ce și-a schimbat look-ul – FOTO

Cristina Șișcanu are o sosie în showbiz. Ce artistă a fost confundată cu soția lui Mădălin Ionescu, după ce și-a schimbat look-ul – FOTO

GALERIE FOTO (3) Cristina Șișcanu, criticată dur de fani după ce a postat o poză în costum de baie

Oana Radu a adoptat o nouă tunsoare care i-a adus și o nouă înfățișare, lucru care i-a derutat foarte mult pe fani. Schimbarea de look o prinde atât de bine, dar o face să semene extraordinar de mult cu o altă persoană din showbiz.

Când a postat imaginile cu transformarea sa, Oana Radu a fost confundată cu Cristina Șișcanu. Mulți internauți au crezut că în imagini se află de fapt soția prezentatorului Mădălin Ionescu, deoarece asemănarea era extrem de mare.

Oana Radu a trecut printr-o transformare radicală de look

Oana Radu s-a tuns și s-a vopsit. Acum are breton dar și o culoare mai închisă la păr, de aceea seamănă leit cu Cristina Șișcanu.

”Am crezut că e Cristina Șișcanu și mă pregăteam să scriu: ce mult seamănă cu Oana Radu”/ ” Eram sigură că e ea. Nici nu mă gândeam la Oana”/ ”Eu care mă uitam după Mădălin Ionescu”/ ”Chiar că ești leită Cristina Șișcanu”/ ”Doamne, am crezut că ești Cristina”/ ”Ești superbă”/ ”Îți stă mai bine așa”/ „Femeia fatală”, sunt doar câteva dintre reacțiile celor din mediul online.

Oana Radu a simțit nevoia de o schimbare în ceea ce privește aspectul său fizic, motiv pentru care nu a stat prea mult pe gânduri. Cântăreața s-a decis să treacă pragul salonului de înfrumusețare, iar rezultatul este unul de-a dreptul spectaculos.

Artista și-a tuns singură bretonul

Se pare că vedeta a hotărât să își vopsească părul într-o nuanță mult mai închisă decât cea cu care erau obișnuiți fanii săi. Noua culoare a părului o prinde foarte bine pe artistă și îi scoate în evidență atuurile fizice.

În urmă cu câteva zile, Oana Radu anunța pe rețeaua TikTok că și-a tuns singură bretonul, iar acum a apelat la ajutorul experților în coafură pentru a reveni la culoarea părului ei natural.

„Mi-am făcut breton, nu s-a întâmplat pentru că am vrut, s-a întâmplat pentru că m-am tuns singură în baie în timp ce urmăream un tutorial de pe Tik-Tok. Îmi pare rău că nu am și filmat ca să vedeți rezultatul pentru că acesta este un breton corectat de o profesionistă. Problema este că eu am intrat cam mult și mi-am tuns mult din păr. Nu știu ce să fac, să revin la culoarea mea sau să rămân blondă”, povestea Oana Radu, pe rețelele de socializare, înaintă ca schimbarea majoră de look să aibă loc.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: