Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Șișcanu i-a îngrijorat pe toți. Prin ce momente dificile a trecut: ”Sunt momente când…”

Cristina Șișcanu i-a îngrijorat pe toți. Prin ce momente dificile a trecut: ”Sunt momente când…”

Cristina Șișcanu este foarte activă în mediul online, acolo unde ține legătura constant cu urmăritorii ei. Oamenii care o apreciază și îi urmăresc activitățile, sunt foarte curioși de tot ce face jurnalista în viața de zi cu zi.

Cristina Șișcanu a trecut prin momente dificile

Fie că este vorba despre momentele frumoase sau de cele mai puțin frumoase, soția lui Mădălin Ionescu este mereu activă pe internet, acolo unde-și împărtășește gândurile. Aceasta ține legătura cu internauții, cărora li se confesează adesea. De data aceasta, Cristina le-a mărturisit urmăritorilor ei de pe rețelele de socializare, faptul că sunt momente când cedează.

Se pare că a trecut chiar zilele acestea prin niște clipe dificile, așa cum a povestit pe contul ei de Instagram. Vedeta nu a dorit să spună prea multe, cel puțin pentru moment.

Sunt momente când cad… chiar zilele acestea s-a întâmplat. Puțini înțeleg că munca creativă este foarte importantă. Persoanele publice nu sunt scutite de obligațiile și grijile pe care le are un om care activează în alte domenii. Dimpotrivă! Atunci când ai o meserie / activitate care te expune public, toate celelalte probleme sunt și mai greu de gestionat. Este mult de povestit”, a spus Cristina Șișcanu, pe Instagram.

Cristina Șișcanu a dus o luptă cu depresia

Soţia lui Mădălin Ionescu a avut parte de o perioadă dificilă, însă a reuşit să treacă cu brio peste aceasta, cu ajutorul unui specialist. Jurnalista a mărturisit și că s-a rugat foarte mult să scape de clipele grele prin care trecea. Și așa s-a și întâmplat. „De depresie am scăpat prin terapie la psiholog, după câteva ședințe deja am simțit o îmbunătățire vizibilă a stării mele. Prin multă rugăciune și pur și simplu nu m-am lăsat. Asta e foarte important. Până la urmă succesul e și într-o astfel de stare, stă în mâinile fiecăruia. Normal că trebuie să ne ajutăm de tot ce putem!”, spunea Cristina Șișcanu.

 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro