Redactia.ro
Home » Știri » Cristina Șișcanu, mamă pentru a doua oară? Cum s-a dat de gol vedeta

Cristina Șișcanu, mamă pentru a doua oară? Cum s-a dat de gol vedeta

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc. Cei doi au împreună o fetiță minunată pe nume Petra. De multe ori vedetele au afirmat că își mai doresc un copil, dar de această dată au un motiv în plus să se pună pe treabă. Va fi Cristina Șișcanu mămică pentru a doua oară?

Cristina Șișcanu, declarație emoționantă pe instagram

Cristina Șișcanu este o mamă devotată. Ea are împreună cu Mădălin Ionescu o fetiță pe nume Petra, dar este mamă și pentru copii lui Mădălin din căsnicia anterioară. Cristina Șișcanu a mărturisit că își mai dorește copii, iar ce i-a spus Petra a luat-o prin surprindere. Se pare că cea mică își dorește foarte mult să aibă o surioară mai mică.

Petra, la trei ani îi cerea lui tati să pună o sămânța în burtica lu’ mami ca să crească un bebeluș.Noi suntem foarte mulţi. Suntem 6 persoane, pentru că sunt şi părinţii mei. Ne ajută cu copiii. Problema spaţiului.

Doar garajul mai este disponibil. Dacă se mai naşte un copil, trebuie să îl transformăm (garajul n.r). Vrem să mai închidem o terasă să mai creăm spaţiu. Vrem să facem nişte transformări.„, a povestit Cristina Șișcanu.

De ce Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu nu mai dorm împreună

Nu este vorba despre vreo ceartă și în niciun caz de divorț, ci despre gelozia Petrei, fiica celor doi. Cristina Șișcanu a publicat un videoclip în care poartă un dialog cu cea mică rugând-o să o lase să doarmă alături de Mădălin Ionescu. Micuța nu este deloc de acord cu acest lucru deoarece își dorește ca mămica ei să doarmă doar cu ea. Prin acest clip Cristina Șișcanu a trezit amuzamentul internauților și a venit cu o explicație pentru faptul că nu mai împarte atât de des patul cu soțul ei.

Cristina: Petra, mă culc cu tati?

Petra: FIGA (înseamnă ”ciuciu” din rusă), nu îți dau voie!

Cristina: După ce apare copilul, “ciuciu” mai dormi cu soțul 😂”, a fost conversația Cristinei Șișcanu cu micuța sa, Petra.