Redactia.ro
Home » Știri » Cristina Șișcanu, mărturisiri cutremurătoare despre cel mai mare regret din căsnicia cu Mădălin Ionescu. Visul neîmplinit care o bântuie

Cristina Șișcanu, mărturisiri cutremurătoare despre cel mai mare regret din căsnicia cu Mădălin Ionescu. Visul neîmplinit care o bântuie

Cristina Șișcanu a vorbit deschis despre un regret major pe care îl are în legătură cu căsnicia ei cu Mădălin Ionescu. Prezentatoarea de la Metropola TV, cunoscută pentru sinceritatea cu care își expune trăirile pe rețelele de socializare, a dezvăluit că unul dintre cele mai mari regrete ale sale este faptul că nu a devenit mamă mai devreme. Deși se bucură de fiica ei, Petra, Cristina recunoaște că ar fi vrut să facă acest pas mai devreme în viață.

Ea a povestit pe social media că regretul său este legat de lucrurile pe care nu le-a făcut, nu de cele pe care le-a realizat

Într-o postare video pe Facebook, moderatoarea a spus că a fost căsătorită timp de șase ani înainte de a rămâne însărcinată și a recunoscut că decizia de a amâna maternitatea a fost influențată de o teamă profundă. Deși era deja mamă vitregă pentru doi copii, Cristina a fost reținută în a-și mări familia, temându-se că nu se va putea descurca fără sprijinul bunicilor sau al bonelor, dat fiind că a avea un copil implică o serie de responsabilități considerabile, atât emoționale, cât și financiare.

„O să vă împărtășesc marele meu regret în căsnicia mea, chiar regret ceva și-mi pare tare rău că n-am făcut, că de obicei așa se întâmplă. Regretele sunt legate de lucrurile pe care nu le-ai făcut, nu de lucrurile pe care le-ai făcut.Și o să vă spun așa: în primul rând, îmi pare tare rău că nu m-am apucat de făcut copii mai devreme. Nu mai știu cât aveam, 31 de ani când am rămas însărcinată. Petra are 7 ani și jumătate. Nu, la 32 de ani, la 33 am născut, deci destul de târziu.

Și eram căsătorită de 6 ani și timp de 6 ani eu, a fost decizia mea, nu am vrut să fac copil, pentru că deja aveam doi și aveam așa o oarecare frică, că nu o să ne descurcăm”, a dezvăluit Cristina Șișcanu într-o filmare de pe Facebook.

Această frică a fost amplificată și de nevoile speciale ale fiului vitreg, Filip, care necesită terapii costisitoare. În aceste circumstanțe, Cristina și-a amânat dorința de a avea un copil biologic, deși își dorea cu ardoare să devină mamă. Astfel, fiica sa, Petra, a venit pe lume când Cristina avea 33 de ani, o vârstă pe care o consideră relativ târzie pentru a începe viața de mamă.

Cristina Șișcanu și-a exprimat și frustrarea și că nu a reușit să rămână însărcinată a doua oară la scurt timp după nașterea Petrei

Aceasta a dezvăluit că la un moment dat era hotărâtă să devină mamă din nou, însă contextul internațional i-a afectat decizia. Înainte de izbucnirea războiului dintre Rusia și Ucraina, Cristina era pregătită să își extindă familia, dar incertitudinile și teama cauzate de conflictul din regiune au determinat-o să amâne din nou acest pas important.

„Acum mi-e frică că e prea târziu și fac calcule, câți ani o să aibă Mădălin, când copilul o să aibă 20 de ani, câți ani o să am eu când o să aibă copilul 20 de ani, cu ce ne descurcăm atunci, ce o să fie, cum o să fie”, a mai spus Cristina Șișcanu.

Acum, când se apropie de vârsta de 40 de ani, Cristina recunoaște că este îngrijorată de timpul care a trecut. Ea a mărturisit că își face frecvent calcule referitoare la viitor, gândindu-se la câți ani vor avea ea și Mădălin când copilul lor ar avea 20 de ani și dacă vor putea să facă față tuturor responsabilităților care vor veni odată cu acest proces. Aceste gânduri o frământă constant și o fac să își reconsidere deciziile din trecut.

Pe măsură ce timpul trece, Cristina Șișcanu devine tot mai conștientă de faptul că oportunitatea de a mai avea un copil se îngustează, iar nesiguranța legată de viitorul familiei sale este tot mai apăsătoare. Cu toate acestea, ea continuă să fie deschisă și sinceră cu cei care o urmăresc, împărtășind aceste gânduri și sentimente profunde, într-un mod autentic și accesibil.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: