Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Șișcanu, mesaj emoționant pentru fiul lui Mădălin Ionescu cu ocazia majoratului. ”Lacrimile îmi curg șiroaie”

Cristina Șișcanu, mesaj emoționant pentru fiul lui Mădălin Ionescu cu ocazia majoratului. ”Lacrimile îmi curg șiroaie”

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu sunt unul dintre cele mai iubite cupluri din showbizul românesc. Cei doi au împreună trei copii, după cum spune adesea Cristina, doi fiind dintr-o căsnicie anterioară a lui Mădălin. Fiul prezentatorului a împlinit 18 ani, iar Cristina a publicat un mesaj emoționant.

Cristina Șișcanu, mesaj emoționant pentru fiul ei vitreg

În anul 2011, Mădălin Ionescu a divorțat de prima sa soție alături de care are doi copii, Filip și Ștefania. Din nefericire, Filip a rămas cu probleme neurologice din cauza unui vaccin. De la vârsta de 6 ani, Cristina Șișcanu le-a devenit mamă celor doi copii deoarece aceștia au rămas în custodia tatălui lor. Acum, fiul lui Mădălin Ionescu a împlinit 18 ani, iar Cristina i-a transmis un mesaj plin de emoție.

”La mulți ani, băiatul meu iubit! 18 ani… un ochi îmi râde și altul îmi plânge. Parcă a fost ieri când m-ai luat de mână în parc și ne-ai pus, pe mine și pe tatăl tău, să ne ținem de mână. Și de atunci suntem împreună, de atunci am devenit mamă. Aveai 6 ani…

Lacrimile îmi curg șiroaie când scriu aceste rânduri… Și astăzi mai simt revoltă împotriva destinului: de ce trebuie să duci o asemenea povară? Te iubim enorm și ne dorim din suflet să fii fericit.

Ne înseninezi zilele cu fața ta solară și cu zâmbetul larg. Îti doresc tot binele din lume și voi fi mereu alături de tine! Ești un copil special, am crescut alături de tine și am învățat lecția răbdării și a iubirii necondiționate. ❤️❤️”, este mesajul publicat de Cristina Șișcanu.

De ce Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu nu mai dorm împreună

Nu este vorba despre vreo ceartă și în niciun caz de divorț, ci despre gelozia Petrei, fiica celor doi. Cristina Șișcanu a publicat un videoclip în care poartă un dialog cu cea mică rugând-o să o lase să doarmă alături de Mădălin Ionescu. Micuța nu este deloc de acord cu acest lucru deoarece își dorește ca mămica ei să doarmă doar cu ea. Prin acest clip Cristina Șișcanu a trezit amuzamentul internauților și a venit cu o explicație pentru faptul că nu mai împarte atât de des patul cu soțul ei.

Cristina: Petra, mă culc cu tati?

Petra: FIGA (înseamnă ”ciuciu” din rusă), nu îți dau voie!

Cristina: După ce apare copilul, “ciuciu” mai dormi cu soțul 😂”, a fost conversația Cristinei Șișcanu cu micuța sa, Petra.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: