Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu rămân fără casă: „Nu e un proces aşa simplu”. De ce au ajuns în această situaţie?

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu rămân fără casă: „Nu e un proces aşa simplu”. De ce au ajuns în această situaţie?

Cristina Șișcanu are COVID-19.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au luat o decizie radicală. Se anunţă schimbări importante în familia celor doi.

Cele două vedete de televiziune s-au hotărât să vândă vila în care locuiesc de ani buni. Anunțul a fost făcut chiar de către îndrăgita prezentatoare de televiziune, prin intermediul unei postări în social media.

Cristina Șișcanu, anunţ imobiliar

Recent, soția lui Mădălin Ionescu, și-a luat prin surprindere fanii la publicarea veștii că doresc să vândă casa în care locuiesc acum cu cei doi copii ai lor: Petre și Filip. Motivul? Au nevoie de o locuință mult mai spațioasă.

Imobilul a fost renovat în ultimii ani, ceea ce înseamnă că prețul de vânzare nu va fi unul deloc mic. Vedeta de la Metropola TV nu a dezvăluit până acum ce sumă cere pentru casa în care stă cu soțul și copiii.

„Vreau să fac un anunț important, și anume că ne vindem casa în care stăm pentru că vrem să ne mutăm în una care să fie un pic mai mare decât asta. Asta e destul de spațioasă, luminoasă, cu camere mari, cu băi mari, cu spații de depozitare multe.

Nevoile noastre cer o casă un pic mai mare și ne-am hotărât. Avem acest gând de vreun an de zile, acum însă vom trece și la acțiune. Și da, nu e un proces așa, tocmai simplu sau poate fi simplu”, a spus Cristina Șișcanu într-o filmare de pe Facebook, anunță wowbiz.ro.

Le lasă şi mobila noilor proprietari

Soția lui Mădălin Ionescu a mai dezvăluit că partea cu mutatul va fi una foarte ușoară pentru că nu are de gând să ia mobila, ci doar lucrurile personale: hainele și actele. Pe de altă parte, vândutul imobilului nu va fi tocmai simplu.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au făcut o investiție mare în casa în care stau în momentul de față. În ultimii doi ani au renovat baia de la parter, dar și bucătăria care are un mobilier nou, după ultimele standarde.

„Oricum nu luăm nimic din casă, doar lucrurile personale: haine, acte, cam astea. În rest, nimic, mai ales că în ultimii doi ani am tot renovat prin ea: și baia de jos, și bucătăria este nou-nouță, după ultimele standarde moderne, camera de jos, care-i camera lui Filip, am eu dressingul meu care este făcut dintr-o mobilă așa, deosebită, livingul l-ați văzut, că m-ați tot întrebat.

În fine, ideea este că ne-am hotărât și ne vom ocupa în perioada următoare de vânzarea casei”, a fost mesajul transmis de Cristina Șișcanu.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu se vor concentra pe procesul de vânzare a casei lor actuale și apoi vor începe căutările pentru o locuință mai mare și mai adecvată nevoilor lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: