Redactia.ro
Home » Monden » Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, puși la zid de urmăritori. Prezentatorul TV, enervat la culme în vacanță: „Își spală hainele murdare în public”

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, puși la zid de urmăritori. Prezentatorul TV, enervat la culme în vacanță: „Își spală hainele murdare în public”

GALERIE FOTO (6)

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au devenit, din nou, ținta sigură a urmăritorilor de pe rețelele de socializare. Un eveniment neașteptat care a avut loc în timpul vacanței avea să creeze multe probleme. Iată despre ce este vorba mai exact.

Cei doi soți, faimoși pentru aventurile lor neașteptate în timpul vacanțelor, au decis să își petreacă vara într-o escapadă la mare alături de mezina familiei. După o perioadă aglomerată și plină de evenimente, cei doi soți doreau să se bucure de soare, mare, plimbări și momente de relaxare, însă, așa cum le este caracteristic, au avut parte și de câteva peripeții neașteptate.

Cristina Șișcan și Mădălin Ionescu, criticați dur de fanii de pe internet

Obișnuiți cu atenția constantă a fanilor și a criticilor, Cristina și Mădălin știau că orice fac în public va fi observat și comentat. Cu toate acestea, și-au continuat vacanța cu optimism, încântați să împărtășească bucuria lor cu cei care îi admirau.

Însă, după o zi plină de distracție și soare, cei doi au ales să-și spele rufele la spălătoria hotelului în care erau cazați, o decizie obișnuită pentru majoritatea călătorilor, dar care pentru ei a devenit un moment neașteptat de dificil. Inițial, un angajat amabil i-a ajutat să pornească mașina de spălat, dar la finalul ciclului de spălare, ușa s-a blocat și nu au putut recupera hainele curate.

”Nervi întinși la maxim: am pus hainele la spălat la spălătoria de la hotel… nu se mai deschidea mașina de spălat… întârziam la restaurant, unde Mădălin făcuse rezervarea… spre final lucrurile se tensionează”, a scris Cristina Șișcanu, în dreptul imaginilor pe care le-a postat.

Cum au reacționat urmăritorii celor doi

Această situație a dat peste cap planurile bine stabilite de Mădălin pentru seara respectivă și a dus la o stare de nemulțumire în rândul celor doi. Nu puteau să nu fie afectați, mai ales că mulți dintre fanii lor așteptau cu interes actualizări despre vacanța lor de vis, iar acum erau nevoiți să împărtășească și acest episod neplăcut.

După cum era de așteptat, reacțiile nu au întârziat să apară din partea celor care nu îi agreau pe cei doi. Cu toate că mulți dintre admiratori au înțeles că astfel de lucruri se întâmplă în orice vacanță, criticii nu au ezitat să comenteze și să arunce cuvinte aspre în direcția lor.

”Acasă nu se puteau spăla”/ ”Își spală hainele murdare în public, tipic lor”/ ”Postați până și hainele murdare?”/ ”Ești penibilă, moldoveanco”/ ”Ești obsedată de filmat”/ ”Ce penibili”/ ”Sunteți ridicoli”/ ”Sunteți de toată jena cu postările astea caraghioase”, sunt doar unele din reacțiile dure pe care le-au avut internauții la vederea imaginilor cu cei doi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: