Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Spătar a spus marele „DA!” alături de Vicențiu Mocanu: „Fericită și căsătorită”FOTO

Cristina Spătar a spus marele „DA!” alături de Vicențiu Mocanu: „Fericită și căsătorită”FOTO

GALERIE FOTO (4)

Cristina Spătar a avut parte de o cerere în căsătorie  ca în filme, din partea partenerului de viață, Vicențiu Mocanu. La scurt timp după ce vedeta i-a dat ca răspuns marele „DA!”, cei doi s-au prezentat la starea civilă. Artista a ținut secret întreg evenimentul, dar în urmă cu puțin timp a confirmat zvonul căsătoriei, pe pagina personală de Instagram, postând o fotografie simbolică din cea mai fericită zi din viața lor de cuplu! Iată toate detaliile!

Cristina Spătar a spus marele „DA!” alături de Vicențiu Mocanu

Cristina Spătar a spus marele „DA!”, alături de sufletul ei pereche. Aceasta a fost cerută de către râvnitul afacerist, Vicențiu Mocanu tocmai în Dubai, unde au petrecut clipe de neuitat. La scurt timp de la cererea în căsătorie, cei doi s-au căsătorit la starea civilă. Deși cântăreața nu a oferit niciun detaliu despre marele eveniment din viața lor, în presă au apărut zvonuri din interior.

Artista le-a mărturisit fanilor ei fericirea noului rol de soție, pe rețelele sociale. Aceasta a confirmat faptul că s-a căsătorit, publicând o fotografie cu inelul primit în dar de la persoana iubită. Vedeta a adăugat textul:

„Fericită și căsătorită”.

În vara anului 2023 ar avea loc și nunta celor doi îndrăgostiți.

Cine este soțul Cristinei Spătar

Cristina Spătar este soția lui Vicențiu Mocanu, un om de afaceri din Vâlcea. Acesta deține afaceri a căror cifră de afaceri se ridică la 10 milioane de euro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: