Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Spătar s-a mutat în Anglia. Situația financară a artistei este una grea

Cristina Spătar s-a mutat în Anglia. Situația financară a artistei este una grea

Cristina Spătar, despre plecarea definitivă din țară

Cristina Spătar a ajuns într-un colaps financiar care a făcut-o să plece din țară pentru a se putea descurca. Este trist ce i se întâmplă artistei. Iată ce a declarat și cine o susține în aceste momente grele.

Cristina Spătar a plecat în Anglia

Nimeni nu s-ar fi așteptat ca tocmai ea să ajungă în punctul în care să plece peste hotare pentru a se putea întreține. În urmă cu ceva ani Cristina Spătar era una dintre cele mai exclusiviste vedete care purta haine de firmă, bijuterii scumpe și se plimba cu bolizi de lux. Acum norocul a părăsit-o. Vedeta a plecat în Anglia și este ajutată de sora sa.

Toți artiștii o duc rău. Nu știu ce se va întâmpla de acum încolo, vom vedea. Cristina este una dintre persoanele care se află în această situație ingrată. Și anul trecut a fost greu, acum la fel. A cântărit foarte bine lucrurile și a decis să plece din țară. Are pe cineva în Anglia care o va ajuta și deja face demersurile necesare. Nu știm cât de repede sau cât de târziu se va întâmpla. Cert este că ea este foarte hotărâtă și deja merge acolo să se intereseze”, a povestit un apropiat de-al vedetei.

Cristina Spătar s-a despărțit de iubit

Nici în viața amoroasă nu pare să aibă prea mult noroc. Cristina Spătar a confirmat chiar ea despărțirea în urmă c ceva timp. Dacă în trecut, când abia începuse relația, era convinsă că și-a găsit liniștea, iată că vedeta a ajuns să fie din nou singură și încercată.

„Am luat o pauză, așa am decis de comun acord. Relația mea cu Tibi e în pauză. Nu știu cum va reacționa, dar este destul de matur să știe despre ce e vorba. El în general știe toate amănuntele din viața mea. Nu știu dacă știe, dar chiar ne cunoaștem de foarte mulți ani”, a declarat Cristina Spătar după despărțire.

Etichete: