Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Ștefania, aproape goală pe Instagram! Reacția lui Speak atunci când a văzut-o

Cristina Ștefania, aproape goală pe Instagram! Reacția lui Speak atunci când a văzut-o

Cristina Ștefania, aproape goală pe Instagram

Cristina Ștefania este cunoscută pentru faptul că se pozează în ipostaze sexy, și pe bună dreptate, pentru că bruneta lui Speak chiar are cu ce să se mândrească. Însă, de data aceasta cântăreața a arătat puțin mai mult. 

Cristina Ștefania, aproape goală pe Instagram

În urmă cu puțin timp, Cristina Ștefania a făcut publică o fotografie cu ea. Artista s-a pozat în cea mai sexy ipostază de până acum, fără lenjerie, arătând atât cât trebuie, pentru a-și pune pe jar urmăritorii bărbați.

Îmbrăcată doar cu o blană lungă, pe care a îmbrăcat-o doar pe jumătate, Cristina Ștefania s-a așezat pe un scaun și s-a lăsat fotografiată într-o postură de-a dreptul incendiară. Artista nu a purtat lenjerie intimă, lăsând astfel la vedere câteva părți din corpul ei care nu ar fi trebui să se vadă.

Comentariile și aprecierile au curs lanț pe contul de instagram al vedetei. În doar o oră de cânt a postat poza, Cristina Ștefania a strâns 21.425 de aprecieri la fotografie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by STEFANIA (@cristinaa.stefaniaa)

Reacția lui Speak la postarea brunetei

Speak a intrat imediat pe postarea iubitei sale și i-a lăsat un comentariu. Chiar dacă el este singurul care o poate vedea și se poate bucura de formele apetisante ale Cristinei Ștefania, a lăsat un emoji care demonstrează că el știe mai mult decât arată ea.

Acesta a postat un emoticon care reprezintă dorința și faptul că salivează după ea. Acest emoticon e foarte reprezentantiv pentru ce a vrut să transmită și poza cântăreței.

Alte persoane i-au comentat vedetei: ”doooooaaaaamneeee🔥🔥🔥 esti bombaaa!!💣💣💣” sau ”Superba 🔥❤️”.

Câți bani face Cristina Ștefania

Conform informațiilor oficiale oferite în timp real de site-ul socialblade.com pentru Ștefania, artista primește lunar de la YouTube o sumă cuprinsă între 2.300 și 37.200 de dolari. Ea și-a făcut cont pe cea mai populară platformă de video în urmă cu aproape trei ani, iar aici își publică nu doar melodiile, ci și episoadele de vlog.
Această din urmă pasiune a apărut încă de pe vremea când avea vârsta buletinului, însă, “a oficializat” relația, fâcându-și cont oficial de YouTube, în vara lui 2017. De asemenea, la aceste sume, se adaugă și contractele de imagine pe care le are, plus colaborările și colecția ei de costume de baie.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: