Redactia.ro
Home » Monden » Cu ce s-a ales fost soție a lui Petrică Mîțu Stoian după divorț. Ce pretenție a avut

Cu ce s-a ales fost soție a lui Petrică Mîțu Stoian după divorț. Ce pretenție a avut

Un alt pacient al clinicii private la care a fost internat Petrică Mîțu Stoian este în stare gravă

Petrică Mîțu Stoian a trăit o frumoasă poveste deiubire timp de 16 ani, care a luat sfârșit în 2012. Soția sa a avut o singură pretenție la divorț, iar artistul i-a îndeplinit dorința. Despre ce este vorba.

Ce i-a lăsat Petrică Mîțu Stoian fostei soții

Mihaela Carmen i-a fost alături artistului timp de 16 ani. Cei doi au divorțat deoarece se detașase încet, încet unul de celălalt și au decis că e mai bine să o ia pe drumuri separate. Soția lui Petrică Mîțu Stoian a avut o singură pretenție la divorț și anume să poată păstra numele de familie al artistului. Fosta sa soție nu s-a mai căsătorit după divorțul de artist, iar în ziua cea tristă a înmormântării i-a fost la căpătâi.

Eu şi Carmen am hotărât de comun acord să ne separăm. Nu am vrut să batem toba pe tema asta. Am intentat acţiunea de divorţ în decembrie anul trecut şi am avut termen pe 18 ianuarie. Făcând naveta 200 de kilometri pe zi, ce luam pe mere, dădeam pe pere, nu merita.

Aşa că am decis să îmi iau casă în Craiova. Din cauza depărtării relaţiile noastre s-au răcit, aşa că am decis să divorţăm. Nu ne-am certat, nu a existat niciun scandal. Ne-am despărţit ca nişte oameni civilizaţi.”, a declarat Petrică Mîțu Stoian în urmă cu ceva timp.

Ce a declarat un apropiat despre divorț

O sursă apropiată artistului susținea la acea vreme că nu doar distanța a fost factorul divorțului, ci și neînțelegerile care erau la tot pasul. Acesta a mai precizat că artistul i-a lăsat la divorț și un apartament soției. Un detaliu intersat pe care l-a declarat sursa la acea vreme este că artistul nu era atât de bun prieten cu Niculina Stoican, iar prietenia sa cu artista era una de fațadă pe scenă.

Adevărul e că nu doar mutarea de la Târgu Jiu la Craiova a cauzat despărțirea lui Petrică de nevasta lui. În realitate, nu se prea mai înțelegeau și au fost tot felul de discuții. Fiecare era cu viața lui, și asta de multă vreme. El a spus că soția nu i-a cerut nimic la divorț, dar nu a spus că i-a oferit un apartament.

El, oricum, nu mai avea nevoie pentru că și-a cumpărat o casă la Craiova, chiar peste drum de Ansamblul Maria Tănase. E mult spus că rămăseseră în condiții bune. Sincer să fiu, Petrică nu a văzut niciodată cu ochi buni apropierea ei de Niculina Stoican. Petrică și Niculina rămăseseră prieteni doar pe scenă, în rest nu se agreeau deloc. Știu toți artiștii de muzică populară asta., a dezvăluit persoana respectivă.

Fosta sotie l-a condus pe ultimul drum

Puțini se așteptau ca fosta soție să se numere printre cei sosiți să-și ia la revedere de la marele artist. Ei bine, da, Mihaela Carmen l-a condus pe ultimul drum pe cel care i-a fost soț și a fost vizibil afectată. Deși a păstrat distanța față de camerele de luat vederi, fosta soție și-a dorit să fie prezentă în ultima zi a lui Petrică Mâțu Stoian. Mulți zic că nu s-a dezlipit de la căpătâiul lui.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: