Redactia.ro
Home » Monden » Cu ce salariu este plătită Kira Hagi la televiziunea lui Adrian Sârbu

Cu ce salariu este plătită Kira Hagi la televiziunea lui Adrian Sârbu

Cu ce salariu este plătită Kira Hagi la televiziunea lui Adrian Sârbu
Kira (26 de ani) și Ianis (23 de ani) sunt cei doi copii ai Marilenei și ai lui Gheorghe Hagi. Fata „Regelui” este o tânără actriță, iar băiatul a reușit să devină un fotbalist de succes. Se pare că numele alese pentru cei doi copii le-au purtat noroc deoarece au o viața pe care mulți tineri și-ar dori să o aibă. Fata lui Gică Hagi prezintă și o emisiune la Aleph News. Cu ce salariu este plătită Kira Hagi la televiziunea lui Adrian Sârbu?

Fiica lui Hagi, actrtiță și om de televiziune

Fiica lui Gică Hagi este extrem de încântată că într-un final își poate îndeplini încă un obiectiv, un obiectiv care o să aducă mari beneficii românilor. Este vorba despre un proiect desfășurat la Aleph News, televiziunea celebrului Adrian Sârbu. În primul episod din „Smart is the new cool” , actrița și-a îndreptat atenția către Băile Herculane.
Kira Hagi a avut în octombrie, anul trecut, debutul proiectului „Smart is the new cool” de pe alephnews.ro. Cu zâmbetul pe buze și vizibil emoționată de noua postură, tânăra le-a vorbit românilor despre Herculane Project. Ea a ales să prezinte tineri inteligenți cu proiecte îndrăznețe.

Kira Hagi vrea să salveze Băile Herculane

Fiica lui Gică Hagi vrea să schimbe România în bine și a început cu Băile Herculane, un loc inclus în patrimoniul UNESCO. Ai fost prin țară anul acesta? Ai auzit de Valea Cernei? Adevărul este că avem locuri superbe și că turismul în România începe, în sfârșit, să își între în drepturi!”, așa începe Kira prezentarea primului său episod din emisiunea „Smart is the new cool”

Lucrez de ceva timp la acest concept și sunt tare bucuroasă acum pentru că s-au aliniat toate planetele. Tocmai am început o mini serie prin care sper să aduc în atenția tuturor, tinerii deștepți din România, care schimbă lumea în bine!

Aștept opiniile voastre, dar și mesaje dacă știți astfel de oameni talentați, care fac performanță în orice domeniu!”, a transmis Kira Hagi pe contul ei de Instagram.

Cu ce salariu este plătită Kira Hagi la televiziunea lui Adrian Sârbu

 Dacă vă închipuiați că frumoasa actriță face bani buni de pe urma acestui proiect, bine ar fi să știți că nu este așa. Din sursele playsport.ro, Kira nu primește niciun ban de Adrian Sârbu pentru această producție. Ea a acceptat fără să stea pe gânduri să sprijine dezvoltarea.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: