Redactia.ro
Home » Monden » Cu ce șampon se spală pe cap Magda Ciumac. Fosta vedetă OTV e urmărită pe TikTok de peste 25.000 de persoane

Cu ce șampon se spală pe cap Magda Ciumac. Fosta vedetă OTV e urmărită pe TikTok de peste 25.000 de persoane

Cu ce șampon se spală pe cap Magda Ciumac. Fosta vedetă OTV e urmărită pe TikTok de peste 25.000 de persoane
Fosta vedetă de la OTV, Magda Ciumac, a rămas tot în atenția publicului. După ce s-a bucurat de celebritatea adusă de aparițiile de pe TV, aceasta stârnește încă interesul românilor. Magda e exrem de urmărită pe TikTok, acolo unde vorbește mereu în live-uri cu alte femei interesate de modul în care fosta vedetă se întreține.

Magda Ciumac, zeci de mii de urmăritori pe TikTok

Magda Ciumac a fost celebră în emisiunea lui Dan Diaconescu de la OTV. Aceasta a vrut să apare la TV pentru a vorbi despre dispariția Elodiei, un subiect care a fost extrem de discutat în acea perioadă. Magda venise în emisiune să-l acuze pe Tolea de faptul că ar fi fost complice la dispariția Elodiei, mister neelucidat nici în ziua de astăzi.

Magda Ciumac are o adevărată comunitate pe TikTok. Multe dintre videoclipurile postate devin rapid virale. Aceasta vorbește mereu cu admiratoarele sale despre felul în care se întreține, dar oferă și detalii picante despre viața sa privată.

Cine este soțul Magdei Ciumac

Bărbatul cu care Magda Ciumac își împarte acum viața se numește Ricardo, e de origine italian și are o relație de iubire de trei ani cu fosta iubită a lui Tolea Ciumac.

După divorțul zgomotos de Tolea Ciumac, Magda și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat. Cei doi sunt împreună de trei ani și sunt deja căsătoriți. Spune despre el că este bărbatul perfect, elegant și romantic, și că viața alături de el este ideală. „Este cel mai atent, elegant, frumos și ordonat bărbat pe care l-am cunoscut. Și mă iubește maxim”, a fost mărturisirea Magdei Ciumac.

Cu ce șampon se spală pe cap Magda Ciumac

Multe femei laudă felul în care arată fosta vedetă de la OTV. Și mai multe sunte interesate de cum reușește Magda Ciumac să se întrețină. Deseori, ea a fost întrebată cu ce produse alege să își spele părul.
„Fetelor, eu ma spăl mereu cu șampoanele de la Elseve. Orice din gama Eleseve. Iar masca de păr este Chogan, am mai zis asta”, a fost dezvăluirea făcută de fosta vedetă de la OTV.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: