Redactia.ro
Home » Monden » Cu ce se ocupă acum Ana-Maria Pantaze, câștigătoarea „Românii au talent” din 2019

Cu ce se ocupă acum Ana-Maria Pantaze, câștigătoarea „Românii au talent” din 2019

GALERIE FOTO (2)

Ediția din anul 2019 a emisiunii „Românii au talent” a avut-o drept câștigătoare pe Ana-Maria Panteze, de profesie pe atunci croitoreasă. Vocea a ajutat-o să obțină Golden Buzz-ul de la Mihai Petre, iar ulterior a cucerit o țară întreagă. La doi ani de când a câștigat competiția de talente, se bucură de o viață minunată și a avut șansa să-și îndeplinească cel mai mare vis.

Ana-Maria Pantaze a câștigat „Românii au talent” în 2019

Atunci când a pășit pentru prima oară pe scena „Românii au talent”, Ana-Maria Pantaze avea 38 de ani și se ocupa de croitorie. A fost binecuvântată cu o voce minunată, însă situația modestă a familiei sale nu i-a permis să-și urmeze adevărata vocație. A cântat din plăcere, ori de câte ori a avut ocazia, iar publicul său s-a rezumat cel mai adesea la clubul de karaoke de lângă locuința sa. Când s-a înscris la competiția de talente nu a avut așteptări prea mari, dar Mihai Petre a știut încă de la început că merită să câștige premiul cel mare.

„La 18 ani m-am apucat de karaoke. Eu merg în fiecare seară, pentru că e la doi pași de mine. Doar cobor din casă și intru în club. Pot să mă descarc acolo. Karaoke e pentru oricine și acolo te duci ca să te relaxezi”, a spus la vremea respectivă Ana-Maria Pantaze.

Românii de pretutindeni au fost cuceriți de talentul său, Ana-Maria a câștigat marele premiu în valoare de 120.000 de euro. Atunci a promis că va investi banii aceștia într-un apartament și în cariera sa muzicală, iar la 2 ani de atunci se bucură de multă fericire.

Cu ce se ocupă acum Ana-Maria Pantaze, câștigătoarea „Românii au talent” din 2019

Anul 2022 o găsește pe Ana-Maria Pantaze schimbată din punct de vedere fizic și cu propria sa locuință. Și-a achiziționat propriul apartament și și-a încercat norocul în industria muzicală, dar publicul nu a avut răspunsul așteptat la piesa sa lansată în anul 2020. A reușit în schimb să lucreze la un restaurant, unde îi încântă pe cei care trec pragul localului cu vocea sa.

Ultimul an a fost unul destul de dificil pentru ea, deoarece din cauza pandemiei nu și-a mai putut practica noua meserie, însă continuă să rămână pozitivă. Intenționează să mai lanseze o piesă, iar într-o bună zi speră că va avea și succesul meritat.

În ceea ce privește viața personală, câștigătoarea „Românii au talent” a mărturisit că nu s-au schimbat prea multe. A rămas singură, cu toate că a avut mai multe relații în ultimii doi ani și chiar a fost cerută de soție. Acum arată mult mai diferit și este blondă, dar zâmbetul său a rămas același: luminos și cald.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: