Redactia.ro
Home » Monden » Cu ce se ocupă acum Constantin Zamfirescu, cunoscutul „Gogoașă” din „Trăsniții”. A învins boala și are o altă meserie

Cu ce se ocupă acum Constantin Zamfirescu, cunoscutul „Gogoașă” din „Trăsniții”. A învins boala și are o altă meserie

Constantin Zamfierescu a devenit cunoscut în România datorită îndrăgitului personaj „Gogoașă” din serialul „Trăzniții”. Timp de 17 ani, și-a bucurat spectatorii cu prezența sa pe micile ecrane, dar cariera sa de actor nu a mai putut continua. După ce proiectul care i-a adus multă bucurie în suflet s-a terminat, actorul a ajuns să aibă o altă meserie, cu care reușește să-și întrețină familia. A făcut mărturisiri despre această etapă din viața sa, care nu este deloc ușoară.

„Trăzniții” a reprezentat pentru televiziunea din România un proiect de mare succes, care a adus bucurie și râsete în casele publicului său pentru mai bine de 17 ani. Timp de 34 de sezoane, echipa de actori și de producători au reușit negreșit să vină mereu cu idei noi și să-și încânte spectatorii, dar povestea lor a ajuns în cele din urmă la final. Acest lucru s-a datorat schimbărilor care au avut loc la postul de televiziune Prima TV, iar conducerea a decis ca proiectul lor să fie exclus din grila de programe.

Cu ce se ocupă acum Constantin Zamfirescu, cunoscutul „Gogoașă” din „Trăsniții”

Anul 2020 a reprezentat un moment foarte dificil pentru Constantin Zamfirescu, care a primit un diagnostic dificil din partea medicilor: cancerul. Actorul a trecut cu bine prin această încercare și a suferit o intervenție chirurgicală în urma căreia medicii i-au scos un rinichi, dovedind astfel că este un adevărat luptător. Din păcate, încercările sale nu s-au oprit aici însă, deoarece pe plan profesional întâmpină multe dificultăți.

Cu multă demnitate, Constantin a recunoscut că trece printr-o perioadă în care situația sa financiară nu este una ideală. A ales să facă orice-i stă în putință pentru a-și întreține familia și are mai multe locuri de muncă, printre care și acela de șofer.

Uneori este recunoscut de clienții săi, care nu pot să înțeleagă cum un asemenea om talentat nu este pe scenă sau în fața camerelor de luat vederi. El alege în schimb să le zâmbească și să vorbească cu multă sinceritate despre problemele sale.

„Da, au existat, sunt momente (n.r. momente financiare grele). Nu sunt un mincinos, nu mă ascund după degete. Iau foarte mulți oameni în mașină care mă întreabă de ce stau la volan, că eu sunt actor.”, a spus Constantin Zamfirescu la un post de televiziune.

Face orice sacrificiu pentru copiii săi

Prioritatea principală pentru Constantin Zamfirescu în acest moment este familia sa, pe care face tot posibilul să o întrețină. Chiar dacă economiile sale nu sunt multe, actorul muncește cu multă dragoste și nu se dă în lături de la niciun efort pentru a-și câștiga existența.

Nu este dispus să accepte ajutorul financiar din partea oamenilor din jurul său, cu toate că cei care și-au dorit să-i fie sprijin nu au fost deloc puțini.

„Banii mei sunt într-o casetă, nu am cont. Sunt 100-200 de lei și cu ăștia mă drămuiesc. Nu mă întind mai mult decât mi-e plapuma și reușesc din foarte puțin să fac ceva. O să fac mereu ceva ca niciodată copiii mei să nu simtă asta. Știu ce înseamnă valoarea banului și de aia refuz ca pasagerii mei să fie darnici. Fiecare muncește pentru bani”, a completat actorul.

Constantin a dezvăluit că boala prin care a trecut i-a schimbat mult stilul de viață

Cât despre starea sa de sănătate, Constantin a dezvăluit că în acest moment se simte mult mai bine. A respectat întocmai recomandările medicilor, iar curând își va face niște investigații să se asigure că boala nu a recidivat.

„Am făcut examinările de sânge și urmează să fac un CT să vedem dacă s-a dezvoltat ceva intern. Țin totul sub control, mi s-au interzis multe, alimentația mea este alta. Momentan nu am nimic, dar vreau să-mi duc mai departe viața pentru că am treabă multă pentru piticii mei’, a declarat acesta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: