Redactia.ro
Home » Monden » Cu ce se ocupă acum Daciana Sârbu, după ce s-a retras din politică

Cu ce se ocupă acum Daciana Sârbu, după ce s-a retras din politică

GALERIE FOTO (2)

După o carieră de succes în politică, Daciana Sârbu a făcut o schimbare la care nimeni nu se aștepta. Și-a urmat visul și acum este mai fericită ca niciodată. Are propria afacere pe care tocmai ce a extins-o, iar anii ce o să vină o să-i aducă în mod sigur și mai multe reușite.

Cu ce se ocupă acum Daciana Sârbu, după ce s-a retras din politică

În urmă cu 7 ani, Daciana Sârbu a decis să renunțe la politică și să-și urmeze o pasiune mai veche, pe care a reușit să o transforme într-o afacere de succes. După ce a urmat cursurile unei școli de cofetari din Franța, și-a deschis propria cofetărie în București. A făcut totul cu mult drag, iar clienții i-au apreciat nespus preparatele dulci. Din acel punct al vieții sale a evoluat constant, iar pandemia nu a impactat deloc acest lucru.

În timp ce multe afaceri din domeniul HoReCa au avut de suferit în ultimii doi ani, fosta soție a lui Victor Ponta a reușit chiar să-și extindă activitatea profesională. Recent și-a deschis cea de-a patra locație în București, unde va comercializa deserturi din gastronomia franceză. Printre cele mai renumite preparate se numără: arta cu lămâie şi bezea, choux-à-la crème sau macaron.

Daciana mărturisește cu emoție că ideea acestei afaceri i-a venit din plăcerea sa și a fiicei sale de a consuma asemenea deserturi, care nu erau accesibile oriunde.

„Eu îmi doream foarte mult un loc cu prăjituri bune, unde să merg cu fiica mea, Irina, și să povestim. E greu să găsești un dulce bun pentru cei mici și, în același timp, în care părinții să aibă încredere. Lucru care m-a motivat să îmi imaginez cum ar arăta cofetăria ideală pentru toate vârstele”, a declarat la un moment dat Daciana pentru Click!

Avea 40 de ani în momentul în care a decis să-și urmeze pasiunea pentru gătit

În momentul în care a făcut această schimbare de carieră, Daciana Sârbu avea 40 de ani. A fost un pas curajos, pe care însă nu l-a regretat nicio secundă. Face ceea ce iubește cu adevărat, iar experiența din Franța și oamenii pe care i-a cunoscut acolo au ajutat-o să găsească rețea perfectă pentru o afacere de succes.

„Am urmat modulul de începători, timp de 3 luni, din cadrul Le Cordon Bleu, la Paris. Recunosc, a fost o etapă foarte complicată din viața mea. Cred că întoarcerea la școală la 40 și-un pic de ani nu e tocmai ușoară: program intens de dimineață până seara, multă practică pe lângă și mai multă teorie. M-a ajutat ambiția și am terminat-o cu brio. Iar ce mi-a plăcut cel mai mult a fost experiența pe care am avut-o cu oamenii de acolo”, a dezvăluit fosta soție a lui Victor Ponta pentru Click!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: