Redactia.ro
Home » TV » Cu ce se ocupă fiica lui Mihai Gâdea. Karina Maisha este foarte talentată

Cu ce se ocupă fiica lui Mihai Gâdea. Karina Maisha este foarte talentată

Mihai Gadea si fiica sa / Sursa foto: Facebook

Mihai Gâdea are toate motivele să fie un tată extrem de mândru! La doar 19 ani, fiica sa Karina Maisha Gâdea este extrem de talentată! Și deși mulți ar fi crezut că va urma studii și o carieră în muzică, iată pe ce drum a ales să meargă!

Mihai Gâdea are toate motivele să fie un tată mândru! După ce a trecut cu brio de Bacalaureat, în vara anului trecut, fiica sa Karina Maisha Gâdea a ales să urmeze cursurile unei prestigioase instituții de învățământ din lume!

După ce a trecut de emoțiile Bacalaureatului cu o notă foarte mare, Karina Maisha a decis să-și continue studiile în străinătate.

Cu ce se ocupă fiica lui Mihai Gâdea. Karina Maisha este foarte talentată

La cei 19 ani, Karina Maisha este extrem de talentată încă de când era mică. A moștenit talentul muzical de la tatăl său și de la bunici! Însă mai are o mare pasiune despre care puțini știu.

Fiica lui Mihai Gâdea are o voce superbă. În urmă cu câțiva ani, a stârnit valuri de admirație cu câteva cover-uri cu care a făcut furori.

Și mulți au crezut că va continua să studieze muzica, iată că a ales altceva. Se pare că, pe ultima sută de metri a înlocuit Olanda cu Florența – Italia, unde a ales să urmeze studiile universitare.

Fiica lui Mihai Gâdea a fost acceptată la PoliModa, o prestigioasă instituție de învățământ la care se studiază moda, celebră în lumea întreagă.

Și chiar dacă este talentată și extrem de serioasă când vine vorba de studiu, Karina Maisha Gâdea nu se laudă deloc cu ceea ce face. Ea studiază creative art și muncește din greu pentru a ajunge cât mai departe.

Mihai Gâdea: „Sunt un tată fericit”

În vara anului trecut, Mihai Gâdea se declara foarte încântat că fiica lui a trecut cu bine peste „examenul maturității”.

„Sunt un tată foarte fericit şi-i mulţumesc lui Dumnezeu pentru asta, dar şi fiicei mele, care a trecut cu brio peste un examen dificil al vieţii sale’, a declarat Mihai Gâdea pentru impact.ro despre succesul fiicei de la Bacalaureat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: