Redactia.ro
Home » Monden » Cu ce se ocupă noua iubită a lui Jador. Părinții manelistului au rupt tăcerea: ”Nouă ne place”

Cu ce se ocupă noua iubită a lui Jador. Părinții manelistului au rupt tăcerea: ”Nouă ne place”

Jador

Jador, unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți din România, a cunoscut o ascensiune colosală în popularitate după apariția sa în emisiunea „Puterea Dragostei” difuzată pe Kanal D. Deși pe plan financiar se bucură de succes, pe cel sentimental nu a avut mereu parte de aceeași stabilitate.

Cu toate acestea, se pare că în cele din urmă și-a găsit fericirea. Chiar dacă a ținut ascunsă această relație, tatăl său a dezvăluit în cele din urmă identitatea noului său partener. Astfel, fanii sunt curioși să afle cine este noua iubită a faimosului cântăreț.

Jador a avut parte de multe relații eșuate

Jador și-a asumat din nou provocarea în cadrul show-ului „Survivor”, făcându-și bagajele și plecând către Republica Dominicană pentru a participa la competițiile sportive ce au ca scop obținerea imunității și a recompenselor. Este unul dintre concurenții cei mai apreciați și reușește să provoace controverse în tabăra roșie și în cea albastră. Succesul său în lumea muzicală este incontestabil, având concerte atât în țară, cât și în străinătate, ceea ce îi conferă o situație financiară confortabilă.

Cu toate acestea, în ceea ce privește viața sa personală, lucrurile au fost mai puțin stabile. Fanii au fost la curent cu despărțirea sa de Alexandra Dobbia, fosta sa iubită care locuiește în Spania. După această ruptură, Jador a declarat că își dorește să se concentreze pe cariera sa muzicală și pe creșterea profitului său. Cu toate acestea, se pare că viața amoroasă a artistului a luat o turnură neașteptată, iar acum se vorbește despre o nouă relație în viața sa.

Cine este noua iubită a lui Jador

Identitatea noii iubite a lui Jador a fost dezvăluită de tatăl său, care a vorbit deschis despre relația fiului său. Se pare că această tânără ocupă o funcție importantă, ceea ce explică decizia lui Jador de a păstra discreția asupra acestui subiect. Romeo Dumitrache, tatăl cântărețului, a avut ocazia să o cunoască pe noua sa noră și a mărturisit că atât el, cât și mama sa, sunt încântați de ea.

„Și-a găsit o fată, exact ce trebuie pentru el. Este o fată cuminte, este manager la un spital din București. Ne-a făcut cunoștință cu ea și nouă ne place. Nu știu unde s-au cunoscut mai exact…dar oricum nu în club”, a mărturisit tatăl lui Jador, pentru Click.

Familia lui Jador este profund credincioasă și participă regulat la slujbele bisericii, rugându-se pentru binele familiei și al celor din jur. De la părinții săi, Jador a moștenit smerenia, deși uneori limbajul său poate părea mai puțin potrivit. Cu toate acestea, el se consideră o persoană credincioasă și se îndreaptă către credință în momentele dificile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: